1 éves lesz a babám. Baj ha nem minden alkalommal kenem be tisztábatételkor popsikrémmel? Jobbára csak éjszakára szoktam, de így is szép neki
Egyáltalán nem baj. Sőt, nekem a doki azt mondta, hogy ha nem lesz nagyon érzékeny a babám bőre, akkor ne is használjam minden pelenkázáskor, csak kaka után, valamint fürdés után éjszakára, tehát ha tudom, hogy sokáig lesz a baba ugyanabban a pelusban. És ha úgy látom, hogy ez kevés, ha kiütéses, vagy nagyon érzékeny bőrű a babám, akkor használjam minden pelenkázáskor.
A fiam két hónapos múlt és én így napjában kb négy alkalommal krémezem. Szintén sudocrem-et használunk, nem is merek váltani. Első hetekben Johnson'-t használtunk, azzal sem volt baj, majd amikor az elfogyott, akkor kipróbáltam egy számomra no-name krémet (külföldön élek és nem igazán ismerem ezeket a márkákat). Konkrétan másfél nappal később már megjelentek a pelenkakiütések, úgyhogy elővettem az addig raktározott sudocrem-et és az két nap alatt rendbe rakta a popsiját.
Tény, hogy abban a két napban kentem vele minden pelusozáskor és gyakrabban is pelusoztam, nem vártam meg az etetéseket.
Szerintem amíg nincs gond, addig nem kell többször használnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!