Van kepetek arrol, hogyan kell kinezni egy fogacskanak, amikor kibujik a foga? Vagy elotte, mikor begyullad?
szia
nekem nincs de én sem tudtam mielőtt nem bujt de annyira egyértelmű volt mikor áthasadt az ínye meg előtte már átlátszódott a kis fehér fog mikor megrepedt meg mondom egyértelmű volt :)
lassan bujik elő de nekünk kis hegyesek :)
Szia!
Képem nekem sincs,bár lefotózni sem engedné a fiam.. :)
Ahogy az előttem szóló irta,én sem tudtam,hogy hogyan néz ki,de amikor kezdett kibújni a foga teljesen egyértelmű volt!
A bedagadást ne úgy képzeld el,mint amikor nekünk be van dagadva a foginyűnk,és a fél arc fel van puffadva:)
Csak minimálisan az inye,1 picit duzzadtabb,és látszik alatta 1 fehér kis csik (ez a fog),majd amikor áttöri az inyet,akkor is 1 kis fehér csíkocska van kint,kis reszelős :))
Kb. ennyi,nálunk legalább is igy volt!
kerestem képet, ezen valamennyire látható:
a két alsó, az egyik már picit kezdett áttörni.
Én amúgy csak az alsóknál láttam, hogy jönni fog, a többi (felsők, rágók) csak picit duzzadtak voltak, aztán áttört.
Szia!Fiamnak dececember közepén bujt ki a 2 alsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!