Lehetseges hogy hetfon nem volt beteg az este viszont mar 39,6 laza volt?
A betegségek ilyenek... hétfőn még semmi, ma meg már csütörtök van. Simán megfertőzhette a nagy.
Vidd el dokihoz.
Elkapta a nagytól, hétfőn még lehet, hogy benne se volt a virus. Nem hinném, hogy bármit látni kellett volna 3-4 nappal ezelőtt.
Mondjuk azt nem tudom, hogy VIRUS-ra milyen gyógyszert kapott a nagyobb gyerek, én tutira nem vinném el a kicsit a sok beteg közé a váróba. Újat úgyse tud mondani a doki, a virusra pedig nincs gyógyszer. Lázcsillapitás, hűtőfürdő, ha kell, orrszivás, vitaminok adása. Ennyit tud ő is mondani, ezért kár elmenni...
most hivtam dokit es mondta hogy vigyem be.
azert kerdezem mert ugy erzem hogy mi mindig a dokit jarjuk.nem tudom hogy van e ezzel mas is igy.
Hát ha virusra antibiotikuom ad, akkor ne csodálkozz, ha a dokit járjátok.
Az antibiotikum kiöli a védekezőmechanizmus egy jó részét és nehezebben birkózik meg a szervezet a virussal, más haszna egy virus ellen semmi. Ha ESETLEG felülfertőződne valami bacival, akkor kéne antibiotikum, de nem automatikusan... Na mindegy, ez már nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!