Mar kikeszultem? 4 honapos, mar 2 honapja nem alszunk se napkozben, se ejjel, egesz ejjel forog, nyog, egesz ejjel eszik, nappal nem kepes fel adagot enni, mikor lesz ennek vege? Marhara lehet igy elvezni az anyasagot
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 07:42
11/15 anonim válasza:
szia
légyszi részletesen írd le, hogy mi történik éjjel. miért eszik folyamatosan? üvölt vagy csak nyöszörög? hol alszik? hánykor fekszik? stb.
12/15 A kérdező kommentje:
7 kor fekszik, 8ra alszik, 7 kor vacsi. Addig nyugodt, mig nem megyek be 10 kor melle. Aztan csak cumiert siras, nyoszorges, sot megetetem, regebben visszaaludt, most inkabb feleled, 2 orat is hangosan ketsegbeesetten gagyog, majd visszaalszik.fel orankent kelek hozza.
2011. jan. 20. 10:23
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat tegnap delutan adtam neki viburcol kupot, egesz ejjel meg se nyikkant, egyszer evett almaban, fel se kelt. Most mar csak az a kerdes ,mije faj
2011. jan. 21. 10:36
14/15 anonim válasza:
Szegénykém..kiderült mi volt a baj?
15/15 anonim válasza:
miért írjátok, hogy szegény baba?! nem értem...
én az anyukát sajnálom, meg tudom érteni, én is átmentem ezezn.
örülök, hogy hatott a viburcol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!