Egy 6,5 hónapos baba lehet hisztis?
Sajnos igen, lehet hiszti. Én sem hittem el, meg is lett az eredménye! Az én fiam könnyekkel hisztizik, de már könnyű felismerni és kezelni is jobb, csak bosszantó. Én sem mehetek ki a szobából, mert akkor a nyomomban van és így elég nehézkesek a mindennapi teendők elvégzése. Mikor már nem bírom, mert "dolgoznom" kell, akkor mikor utánam jön, visszaviszem a szobába, hiába ordít. Néhány alkalom után abbahagyja.
Már ráeszmél ilyen idősen, hogy ti külön emberek vagytok és szeretne veled lenni....de sajnos meg kel szoknia, ogy ez nem megy mindig. Az én fiam 13 hónapos, és még most tanuljuk az önálló játékot. De hát mi elrontottuk (Ő hasfájós is volt és 3 hónapig szinte folyton karban volt).
Tudom, hogy a szíved szakad meg, de tényleg eredményes, ha hagyod egy kicsit (neked óráknak fog tűnni) és megnyugszik és megtanulja elfogadni a helyzetet. ....legalábbis én így éltem meg...
De csak Te dönthetsz, a te gyermeked, te ismered! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!