Ki meddig altatta a kiságyban a picurját? Milyen kényelmes de biztonságos megoldásokat tudtok ajánlani?
Hálózsák. Nem tudja kidugni a lábát.
Meg a másik: a rácsvédőt én nem csak odakötöztem, hanem átfűztem a rácsokon. 3 rács kint, egy rács bent. Így nem tudja szétszedni sem - nálunk az volt a baj, hogy mindig lebontotta a rácsvédőt, reggelre úgy nézett ki az ágy, mint a csatatér. :)
Szia!
Nekem 20 hónapos a kisfiam de még mindig kiságyban alszik éjjel! Már megvan neki a leesésgátlós de szerintem még korai lenne ott altatni!
Neked még elég picurka a babád kipróbálhatod az utazóágyat de én hallottam már olyanról is hogy járókában altatták a babájukat éjszaka mert az tágasabb!
Nekem mindig kiságyban aludt a kisfiam éjszaka!
Egyébként én is próbáltam eleinte a hálózsákot, mert mindig kimászott kisfiam a takaró alól. Nem viselte el magán (ez még 1 hónapos kora előtt volt). Akkor hagytam az egészet, egy réteggel több ruhát adtam rá. Aztán 5 hónapos kora körül ismét megpróbáltam, és simán elfogadta, forgott benne ide-oda, megtűrte magán, azóta is abban alszik (természetesen nyáron nem). 16 hónapos lesz.
A babák folyamatosan változnak, érdemes próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!