Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Átlagosan mennyit kellene...

Átlagosan mennyit kellene aludnia egy fél éves babának?

Figyelt kérdés
Tudom ez babánként eltérő, de mégis kb. mennyi lehet az alvásigényük nappal és éjjel?
2009. febr. 2. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

12-13 óra éjjel, + nappal 2-3 óra.

Ehhez képest lányom éjjel alszik 9-10 órát, nappal meg 2X fél órát (ha jó napja van 3X fél órát..)

2009. febr. 2. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babóm éjjel kb.10 órát, délelőtt fél-1 órát, délután nem egész 1 órát és kora este - fürdés után - 1.5 órát. De ha front van, vagy épp a foga miatt nyűgös, van, hogy egész délután semmit nem alszik.
2009. febr. 2. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi lassan 7 hónaposak leszünk (feb. 8-án). Éjszaka 12-13 órákat is bírunk durmolni. Délben 2-2,5 órát még alszunk, és az esti fürcsi vacsora csata előtt még van egy alvás, ami 1-1,5 órás....Ne tudom ez sok e vagy normális.
2009. febr. 2. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiam ejjel 10orat kb,ebbol egyszer fent van szopizni 3kor majd 6kor,7kor kel. Delelott 1ora alvas.Delutan 2ora alvas,estefele 1ora alvas.Este pedig 9kor alszik el.
2009. febr. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!