Átlagosan mennyit kellene aludnia egy fél éves babának?
Figyelt kérdés
Tudom ez babánként eltérő, de mégis kb. mennyi lehet az alvásigényük nappal és éjjel?2009. febr. 2. 17:25
1/4 anonim válasza:
12-13 óra éjjel, + nappal 2-3 óra.
Ehhez képest lányom éjjel alszik 9-10 órát, nappal meg 2X fél órát (ha jó napja van 3X fél órát..)
2/4 anonim válasza:
Az én babóm éjjel kb.10 órát, délelőtt fél-1 órát, délután nem egész 1 órát és kora este - fürdés után - 1.5 órát. De ha front van, vagy épp a foga miatt nyűgös, van, hogy egész délután semmit nem alszik.
3/4 anonim válasza:
Mi lassan 7 hónaposak leszünk (feb. 8-án). Éjszaka 12-13 órákat is bírunk durmolni. Délben 2-2,5 órát még alszunk, és az esti fürcsi vacsora csata előtt még van egy alvás, ami 1-1,5 órás....Ne tudom ez sok e vagy normális.
4/4 anonim válasza:
A fiam ejjel 10orat kb,ebbol egyszer fent van szopizni 3kor majd 6kor,7kor kel. Delelott 1ora alvas.Delutan 2ora alvas,estefele 1ora alvas.Este pedig 9kor alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!