18 hónapos körüli babádnál hogy zajlik az elalvás?
Egyedül alszik külön szobában. Cumival alszik el és egy morzsikendővel. Beteszem az ágyba, mellette maradok amíg el nem alszik, de csak ülök csendben és mikor elaludt kimegyek.
19 hónapos.
Fürdés után kap tápszert, kb. több mint a felét megissza, majd ami maradt az alján az üvegnek, azt egyedül az ágyában, egy éjszakai fényt kapcsolok, betakarom és otthagyom.
Simán elalszik.
Volt, hogy nem régebben, akkor melléfeküdtem a szobájában lévő kanapéra és megvártam míg elalszik, majd betettem az ágyába.
Ebéd után:
az ölemben ülve mesét olvasunk, majd a könyvvel, cumival és rongyocskával beültetem az ágyába, ő még 'olvas' 10 percet, aztán eldől, mint a liszteszsák.
Este:
fürdés után lámpaoltás, beül az ölembe, megiszik 230 ml tejitalt, utána cumi a szájba, rongyocska a kézbe, picit még dúdolok neki, megvárom míg böfizik, aztán befektetem az ágyába és kijövök. Nagyon ritkán kell bemenni hozzá a pocedúrák után, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!