3290 g született, haza 3060 grammal jöttünk, két hósan kb 5 kiló volt, havi 1 kg hízott kb. Nekem is azt mondták sok de szépen fejődik. Nekem a dokink mindíg azt mondja hogy ha anyatejes akkor nem tud "bajt" csinálni magának a sok evéssel max egy kis hasfájást. Ha nem nyűgös szépe fejlődik szellemileg is akkor szerintem nincs gond. Kakil pisil többet mint az előző babáid?
2011. jan. 18. 16:20
2/13 anonim válasza:
ez igen!
az én lányom 3500-zal született, 6 hósan volt 6,7kg.
ha csak anyatejes, akkor ne aggódj! volt 1 cikk a Kismamában, milyen értéken belül normális, megkeresem...
2011. jan. 18. 16:20
3/13 anonim válasza:
Az én fiam majdnem négy kilóval született és havonta egy kilót hízott!A gyerekorvos sokallta de csak azért mert tápszeres volt.Barátnőm kisfia is egy kilót hízott havonta de anyatejes volt,neki nem szólt,hogy sok!
2011. jan. 18. 16:35
4/13 anonim válasza:
megtaláltam a cikket. 2 hós fiú (ugye az?) 4000-6400g között számít normálisnak a súly. de hozzáteszi, hogy sok egyéb tényezőt is figyelembe kell venni (születési súly, család "öröksége"...)
amíg szopizva ennyi, addig csak gratulálni tudok hozzá! nektek nem kell aggódni a hideg tél miatt!
2011. jan. 18. 16:47
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a gratuláciot is! Igazából engem csak azért zavar mert félek elnyomja a kisszivét vagy valami hasonlo??!Napjában általában 10-12 pelus van! Kaka pisi fele-fele arányban!! Egy nap 6-7 alkalommal és éjszaka is 2-3* eszik! Éjszaka probáltam helyette babavizet,teát adni de nem kell neki semmi!! Igazából nagyon jó baba,soha nem fájt a hasa,még a hangját se nagyon hallotuk! [link] Itt egy kép rólla bár ez már 2 hete készült akkor 6400 volt.
2011. jan. 18. 17:34
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a cikket!!
2011. jan. 18. 17:36
7/13 anonim válasza:
Nagyon tündéri a kisfiad!És gratulálok hozzá!Nem akarlak megijeszteni,de barátnőm kisfia is hasonlóképp hízott és nem hagyta annyiban!Kivizsgálatta a gyereket és kiderül,hogy cukros:(!A dokitok nem mond semmit?Egyébként nekem 3630grammal született a babám és most 6 hónaposan 7600gramm.Ez nem azt jelenti,hogy csak ez lehet normális,de én tuti megnézetném ezt a hatalmas hízást,még ha anyatejes baba is!
2011. jan. 18. 18:50
8/13 A kérdező kommentje:
Huha most megilyedtem,erre nem is gondoltam még de a doki se mondta! kifogom vizsgáltatni az már tutti!köszönöm szépen a tiéd is biztosan nagyon aranyos!
2011. jan. 18. 20:31
9/13 anonim válasza:
Az én fiam ugyan 3kg alatti súllyal született, az első két hónapban 1,2 kg-t hízott havonta.
Ne haragudj, de szerintem ez már nem egészséges duciság. Nagyon édes a kisfiad egyébként, de én is megnézetném a dokival és minimum egy vérvételt kiharcolnék, bármennyire is kellemetlen. Sajnos nekem is van az ismerettségi körömben, akinek nagyon gyorsan hízott a babája, neki is csak azt mondogatták megnyugtatásként, hogy biztos jó a teje, aztán kiderült, hogy hormonzavaros volt szegény baba.
2011. jan. 18. 21:56
10/13 anonim válasza:
Szia, tündéri, az ember össze puszilgatná! Az én 2600g al hazahozott lányom 1300 g-kat hízott havonta, és el voltak tőle ájulva az orvosnál, de mivel kicsi volt be kellett hoznija az átlagot. Szerintem egy utánajárást megér, jobb megnyugodnod
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!