Sokat olvastam a sinlac-ról, tényleg jó? Jobb, mint a Milupa tejpép?
Szeretném valamelyiket este fürcsi előtt adni a kislányomnak.
6 hónapos, anyatejes, most van folyamatban a hozzátáplálás.
Melyiket javasoljátok?
A Sinlac nem tartalmaz semmilyen tejszármazékot. Általában a tejre allergiás babáknak szokták adni, és gyakran a tiednél kisebb korban.
A tejpép pedig már a tápszernél is több tejfehérjét tartalmaz.
Nem értem, hogy most a tejed kevés, vagy a hozzátáplálás miatt akarod adni.Ha utóbbi, akkor inkább gyümölccsel-zöldséggel kezdjétek szerintem.
Köszönöm a válaszod!
Kevés is a tejem, és arra gondoltam, hogy este adnám neki valamelyiket fürcsi előtt, és fürcsi után még szopizna.
Délelőttönként már elkezdtük a gyümölcsök kóstoltatását.
Ha mondjuk adom majd neki a sinlacot, akkor azt is fokozatosan tegyem? fájhat tőle a hasa?
Ezt nem tudom, mivel mi nem használtuk sosem, csak ajánlották nekem is, a tejallergiás babámnak, mi végül maradtunk az anyatejnél.
Egyet tudok javasolni: ha már találtatok délelőtt olyan gyümölcsöt/zöldséget, amit szívesen eszik, és nem fáj tőle a pocija, akkor azt nyugodtan adhatod neki este is szopi mellé kiegészítésül, mert nem szentírás, hogy az esti evést kell legkésőbb kiváltani.
13 hós fiam a mai napig kap néha Sinlacot. Nem allergiás!
De a sinlac sokmindenre jó, tele van vitaminnal is. Még felnőtteknek is jó, volt rá példa, hogy magunknak is azzal főztem, sütöttem.
Tejszármazék nincs benne, viszont a zöldséget, gyümölcsöt laktatóbbá lehet vele varázsolni. Plusz önmagában is finom, tápláló.
Az nem visszafejlődés, ha valaki ad a gyereknek, max ennyivel változatosabban eszik.
Volt, hogy a 3éves tesó is kért, amikor meglátta a pici tányérjában. Nem hinném, hogy ezzel visszafejlődik a gyerek!
Vannak nagyon jó receptek, amiket sinlaccal lehet készíteni.
Az is köztudott, hogy laktatóbb, mint egy tejpép, csak nem tartalmaz tejszármazékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!