Mennyire fontos hogy a babakocsi lábtartója állítható legyen?
Figyelt kérdés
Apróságunknak szeretnénk vásárolni egy sport járgányt de amit kinéztünk annak a lábtartója fix....
Konkrétan ez az a babakocsi:
Akinek van tapasztalata ez ügyben kérem segítsen...
2011. jan. 18. 14:22
1/12 anonim válasza:
Ha gyerek nem fog benne aludni, akkor nem érdekes. csak akkor érdekes ha teljesen dönthetö a kocsi és fog is benne a lurkó aludni.
2/12 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz, Franciaországban én is találkoztam egy nővel, aki az idős kutyáját babakocsiban tolta nyaraláskor. Szerintem teljesen mindegy, milyen a lábtartó, a kutya úgyis maga alá húzott lábakkal ül, nem lógatja le.
3/12 A kérdező kommentje:
Első hozzászólónak köszönöm! :)
A másodikat nem kommentálnám,mert nem igen tudom eldönteni jópofa akart lenni vagy csak szemtelen...
2011. jan. 18. 15:32
4/12 anonim válasza:
Második vagyok. Bocsi, amikor a választ írtam, ez a kérdés még a Kutyák kategóriában szerepelt.
5/12 anonim válasza:
Szia!Nálam fontos szempont volt,hogy a lábtartó állítható legyen,mert még nem is ér le teljesen a lába és általában elalszik séta közben,így kényelmesen tudhatom benne a gyermekem.Még most mindig vizszintbe állítom neki,majd ha már nagyobb lesz lógathatja:)
6/12 anonim válasza:
Szeretném megvédeni a 2. válaszolót, valóban a kutyák kategóriában szerepelt a kérdés. Írtam is rá, hogy biztos nem ide akartad írni. Az én válaszomet törölték, de a második választ nem. Nem szemtelen akart lenni.:))
7/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat kedves második ez esetben...
Pedíg figyeltem hova írom...
2011. jan. 18. 17:25
8/12 anonim válasza:
Nekünk fontos volt. Mikor elaludt a babakocsiba,elkezdett lecsúszni és 1-1 bukkanónál összerezzent nem neki volt kényelmes. De akár ülve is lecsúszott egy idő után.
9/12 anonim válasza:
nekünk is fontos volt mert a 18-hós fiam is felhúzta a lábait és úgy szeretett ülni ezért pl a karfát sem tűrte el maga előtt mert útban volt neki! mire rájöttem hogy az zavarja :-O szóval állítható lábtartó és levehető karfa:-)
10/12 anonim válasza:
szia!
biztos hogy fix a lábtartója?
adok egy linket ha gondolod neki van ha érdkelel rá tudsz kérdezni konkrétan is:-)
azért írom mert pl az espiro magic hasonló és annak ki lehet támasztani a lábtartóját és ez elsőre nem látszik rajta
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!