Nekem beváltak a Scamp body-k,kisfiam szintén vékonyka.
2011. jan. 18. 14:13
3/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! c&a meg még amit kínaiban lehet kapni az is extra keskeny.
csak mert az én fiam nagyon vékony volt, rá mindig ezeket kerestem, a lányomra meg ezek úgy feszülnek hogy rá se megy, úgyhogy nála george meg tescos a jó.
2011. jan. 18. 14:13
4/12 anonim válasza:
a c&a-t én inkább tartósnak látom, átlag testalkatra való. auchanban lehet kapni 5 db-os bodyt, az hosszú babára való (de elég vékony az anyaga).
2011. jan. 18. 14:15
5/12 anonim válasza:
Ez is Tesco-s F&F amit mi veszünk. Nálunk az a gond, hogy a láb része hosszú mindig. Hosszú vékonyon babára jó.Mondjuk mi azért ezt vesszük ennek ellenére mert ennek legalább a poci része nem bő, az mindig jó.
2011. jan. 18. 14:16
6/12 anonim válasza:
Utolsó: a láb része hosszú?? Te nem rugira gondolsz most?
2011. jan. 18. 14:19
7/12 anonim válasza:
Szerintem az Auchan-ban tuti ilyeneket lehet kapni!Most asszem akciós is.Nekem pont ez a bajom vele hosszú ugyan de széltében kicsi!:D
2011. jan. 18. 14:35
8/12 anonim válasza:
Én is az Auchant akartam írni!
Hihetetlen keskeny kis ruhákat árulnak, és hosszúakat. A múltkor nagyon édes body csomag volt, de eszembe jutott, hogy egyszer már megjártam velük, mert nagyon-nagyon keskeny! Pedig nem is nagy darab a fiam...
Szerintem próbáljátok ki!
2011. jan. 18. 15:20
9/12 anonim válasza:
Kínaiban vannak ilyenek.
2011. jan. 18. 16:18
10/12 anonim válasza:
Mindkét fiam vékony és nyúlánk, hosszú gyerek.
A C und A Babyclub márkájú bodyja az, ami nagyon bejött!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!