Melyik joghurtot, túrót, sajtot ajánljátok 9 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Csak óvatos anyukák válaszát várom, akik 6 hónaposan még nem adtak szalonnát és paprikás krumplit a babának!:))) Köszi2011. jan. 18. 12:50
1/11 anonim válasza:
Joghurtból csak natúrt adj, nagyjából az összes jó.
Én túrót először natúr krémtúrót adtam, szerette:)
Sajtból maradtunk a trappistánál.
2/11 anonim válasza:
csatlakozom az előttem íróhoz.
Semmi bolti krémtúró, tömlős sajt, ízesített joghurt
3/11 anonim válasza:
Ha óvatos anyuka vagy, akkor csak 10 hónaposan kezdesz el tejterméket adni a gyerekednek. Sajtból: trappista, joghurtból natúr (Danone kizárt, még a natúr is), túróból én a Bakonyt szeretem a legjobban.
5/11 anonim válasza:
És az Actívia 2 éves korig nem ajánlott.
6/11 anonim válasza:
Én danon vaniliás krémtúrot adok nagyon szereti,trapista sajtot.Túrot nem eszi meg gyümivel keverve sem.
7/11 anonim válasza:
Én nagyon óvatos anyuka vagyok.
10,5 hónapos a kislányom
Se túrót, se sajtot nem kapott még.
Joghurtból pedig csak natúr Bakony joghurtot.
8/11 A kérdező kommentje:
A túrót hogyan adjátok?
2011. jan. 19. 10:45
9/11 anonim válasza:
Összetöröm villával a túrót natur joghurtot és gyümölcsöt is lehet hozzá adni.Sajnos az én fiamnál ez nemvolt nyerő
10/11 anonim válasza:
én turmixoltam gyümölcscsel a túrót,mert a villával összenyomás nála nem jött be.Így jó krémes lett.ha savanyú volt,raktam bele egy kis szőlőcukrot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!