Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a napirendje 8 hónapos...

Milyen a napirendje 8 hónapos babáitoknak?

Figyelt kérdés

Miket eszik? Mennyit alszik? Nekem mindenki mást mondd, már nem tudom mi is lenne jó igazából. Tápis baba. Reggel hatkor eszik, utána még alszik kb fél nyolcig. Fél tíz körül gyümi, tizenegy körül megint alszik kb egy órát. Egy körül főzi, fél három fele megin szundi, kb másfél óra. Mikor felébred kap egy joghurtot, aztán fél hat fele megint főzit eszik. Nyolckor tápi.

Ti adtok két főzit ennyi idősen? Én azért adok neki, mert egyre korábban kelt a tápiért. Volt, hogy már négy órakor sírt érte. Azóta megint helyre állt a rend. Szerintetek jó így?

2009. febr. 2. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

szia sztem jól csinálod de én este nem főzit hanem tejpépet adnék neki az laktatóbb.

egyébként h ki mit mond ne érdekeljen csak a babád h jól érzi e magát:)

2009. febr. 2. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Ez a napirend szinte percre pontosan megegyezik az én 8 hós lányoméval. A különbség csak annyi, hogy ő anyatejes és a tápik helyett, illetve uzsonnára is (nektek ekkor van a joghurt) még szopik. Ja és én vacsorára tejpépet adok neki, nem főzeléket.

Ha egyébként úgy látod, hogy így érzi jól magát a babád, akkor nyugodtan adj neki kétszer főzeléket.

Az én védőnőm például nem nagyon pártolja a tejpépet, de azt mondta, hogy ő csak tanácsot ad és úgyis én döntök a saját véleményem és a babám igényei, ízlése szerint.

2009. febr. 2. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányomnak ilyen a napirendje:

9 körül kell, akkor kap tápit

vagy visszaalszik vagy nem 11-12 óra között ebéd 1 üveg főzelék, de max 13 órakkor, de ebben az esetben tutti alszik délelőtt

15 órakkor uzsonna bébidesszert előtte ha délelött aludt, akkor nem alszik és ha jó idő van akkor séta, ha nem aludta délelőtt akkor ebéd után így kell fel és eszik

17-18 óra között pancsi, majd 19 óra körül tejpép alvás 21 óráig és az esti tápszer!

Boldog babázást kíván szintén 8 hónapos kislány anyukája!

2009. febr. 2. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!