Mennyit alszik egy 6 hetes baba? Az enyém talán hiperaktív?
Figyelt kérdés
Az enyém nagyon keveset, napközben csak 20 perceket és éjjel fél 1-re sikerül eleltatnom. Hiperaktív lenne?2009. febr. 2. 15:14
1/6 A kérdező kommentje:
ja, 6-kor már kel és a 20 pereket úgy értettem, hogy napközben 4-5-ször 20 percet. :(
2009. febr. 2. 15:16
2/6 anonim válasza:
Kb ezt kérdezték pár kérdéssel előbb. Olvasd el! Nagyon változó, hogy mennyit alszanak. Ebben a korban még nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Majd ha kicsit nagyobb lesz megváltozik, meglásd. Addig meg ne agyalj, hasonlítgass, hanem szeresd!
3/6 anonim válasza:
hát ha nem sír nincs gond, de ne nagyon altasd csak tedd le bucsú után. nálunk be vált szereti a kis ágyát és magátol elalszik :) esti mese ,kislámpa figurák... ha televan bösségesen a pocak és nem fájdogál elkénne aludni magátol
4/6 anonim válasza:
Egy 6 hetes baba nem lehet hiperaktiv.
Egyszerűen szokatlan még neki ez a világ. Az én kislányom is 2 hónapos korára tanulta meg az alvást, akkortól aludt nappal is,addig csak 20 perceket. Próbáld meg, hogy mikor felkel, megeteted, nem tudom szopik-e, de a lényeg eszik, és 1.5-2 óra mulva rakd cicer, vagy cumit adj neki, és hátha elalszik. Biztos látszik rajta, hogy fáradt, akkor próbáld meg elaltatni. Tudom nehéz, nekem is az volt, de hidd el idő kell, és olyan szépen megtanulják, hogy alvás van.
2 gyerekes anyuka
5/6 anonim válasza:
az elején vagytok még majd egy-ket hét és korábban fog elaludni
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sok tejem van, nem éhes, de sajnos hasfájós, és mindig ölben lenne. A kiságyat egyenesen utálja. :( Éjjel velünk alszik csak el. Már pisilni is úgy megyek el, hogy a vállamon van, mert ordít, ha lerakom. Enni meg olyan gyorsan eszek, hogy a nyelőcsövem már fáj :( Sajnos hasfájásra semmi nem vált be. Nagyon mohó és rengeteg levegőt nyel.
2009. febr. 2. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!