Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg a Libero 4-es újabban...

Tényleg a Libero 4-es újabban nem gumis derekú?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen Liberot használok, de eddig még nem fogtam ki olyat, aminek ne lett volna gumis a dereka. Hogy engedheti ezt meg magának egy ilyen nagy márka? És ezentúl gumi nélküli lesz?
2011. jan. 17. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Épp most írtam nekik ezzel kapcsolatban, kíváncsi leszek, mit írnak! Majd tájékoztatlak! (ha kapok választ)
2011. jan. 17. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Én akkor használtam Liberot, mikor a fiam kicsi volt, a 2es méret nem vált be, hiába volt gumis a dereka. Akkor váltottunk Pampersre.

Most a fiam 15 hónapos, újból visszatértünk a Liberora, 4es méretet vettünk, én marha 3 csomaggal is. Eleinte fel sem tűnt, hogy ennek nem gumis a háta. Aztán a második csomagnál vettem észre. Ennek kb. 5 napja. Most ott tartunk, hogy a fiam hasa már ki van sebesedve, mert a pelus derék részénél össze van csomósodva valami, olyan pici kis gyöngyszerű akármik, és kidörzsöli neki. Nem tudom, hogy mit csináljak, holnap akarok nekik írni. A csomagolás már csak 1 van meg, mert pelenkázós kiságyunk, és szekrényünk van, és mindig rögtön kipakolom a pelusokat, amikor hazaérünk.

Ha tudtok valami okosat, várom a hozzászólásokat!

2011. jan. 17. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt írta itt valaki, hogy a csomagoláson nem is jelzik, hogy hátul gumis.

Megnéznéd?

2011. jan. 17. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A megapack (84 db) egy ideig másik gyártósoron volt. Ami ott készült, annak nem gumis a hátulja. A csomagoláson is jelezve van, hogy nem gumis, vagyis inkánn úgy mondanám, hogy nincs jelölve, hogy gumis. A képen úgy néz ki, mintha gumis lenne, de nincs ott a zöld nyíl, ami oldalt jelzi a gumírozást.(Erre én is csak akkor jöttem rá, amikor a reklamáló levélre válaszként írták, hogy a csomagoláson látszik, hogy nem gumis.)
2011. jan. 18. 07:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Jesszusom, hát ki nézi azokat a zöld nyílakat?! Az lett volna fair a Liberotól ha jelzik a boltokban hogy ezek nem gumisak és egy kicsivel olcsóbban adnák, mint az előző gumis pelusokat! Én is ma vettem és nem gumis! Egyáltalán nem volt feltüntetve a Dm-ben hogy ez nem gumis és ugyanannyiba is került! Ez valahol felháborító!
2011. jan. 18. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! 1. vagyok. Ma már kaptam is választ, a következőt írták:

Köszönjük szépen levelét. Átmenetileg (néhány hétre) a Libero Mega maxi (84 db-os .) kiszerelés átkerült egy másik gyártósorra. A termék minden specifikációjában megegyezik a korábbi verzióval, de sajnos derék gumirozással nem rendelkezik. A terméken a termék változtatást feltüntettük. A problémát már orvosoltuk.

Ezúton is elnézését kérjük!

Tekintve, hogy nagyon fontosnak tartjuk a fogyasztói észrevételeket, és fogyasztóink elégedettségét természetesen kicseréljük a terméket.

A reklamáció kivizsgálásához ill a kompenzáció küldéséhez szeretnénk a levelében említett pelenkát megvizsgálni nagy segítség lenne ha tudna küldeni a levelében említett pelenkából (egy darabot) ill. a csomagolás oldalán található gyártási számot . A terméket ez alapján tudjuk kicserélni.

Posta címünk:

SCA Hygiene Products Kft.

1021. Budapest, Budakeszi u 51.

Úgyhogy küldheted, kicserélik.

Igaz, attól még bosszantó a dolog. :)

2011. jan. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!