Tényleg a Libero 4-es újabban nem gumis derekú?
Én akkor használtam Liberot, mikor a fiam kicsi volt, a 2es méret nem vált be, hiába volt gumis a dereka. Akkor váltottunk Pampersre.
Most a fiam 15 hónapos, újból visszatértünk a Liberora, 4es méretet vettünk, én marha 3 csomaggal is. Eleinte fel sem tűnt, hogy ennek nem gumis a háta. Aztán a második csomagnál vettem észre. Ennek kb. 5 napja. Most ott tartunk, hogy a fiam hasa már ki van sebesedve, mert a pelus derék részénél össze van csomósodva valami, olyan pici kis gyöngyszerű akármik, és kidörzsöli neki. Nem tudom, hogy mit csináljak, holnap akarok nekik írni. A csomagolás már csak 1 van meg, mert pelenkázós kiságyunk, és szekrényünk van, és mindig rögtön kipakolom a pelusokat, amikor hazaérünk.
Ha tudtok valami okosat, várom a hozzászólásokat!
Azt írta itt valaki, hogy a csomagoláson nem is jelzik, hogy hátul gumis.
Megnéznéd?
Szia! 1. vagyok. Ma már kaptam is választ, a következőt írták:
Köszönjük szépen levelét. Átmenetileg (néhány hétre) a Libero Mega maxi (84 db-os .) kiszerelés átkerült egy másik gyártósorra. A termék minden specifikációjában megegyezik a korábbi verzióval, de sajnos derék gumirozással nem rendelkezik. A terméken a termék változtatást feltüntettük. A problémát már orvosoltuk.
Ezúton is elnézését kérjük!
Tekintve, hogy nagyon fontosnak tartjuk a fogyasztói észrevételeket, és fogyasztóink elégedettségét természetesen kicseréljük a terméket.
A reklamáció kivizsgálásához ill a kompenzáció küldéséhez szeretnénk a levelében említett pelenkát megvizsgálni nagy segítség lenne ha tudna küldeni a levelében említett pelenkából (egy darabot) ill. a csomagolás oldalán található gyártási számot . A terméket ez alapján tudjuk kicserélni.
Posta címünk:
SCA Hygiene Products Kft.
1021. Budapest, Budakeszi u 51.
Úgyhogy küldheted, kicserélik.
Igaz, attól még bosszantó a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!