Mikor fogja megtanulni, hogy velem együtt menjen, abba az irányba, amerre mennünk kell?
1,5 -2 évesen ha folyamatosan van szoktatva rá. Ha vicces nek tartjuk hogy de aranyos, máskor meg nevelnénk, akkor nehezebb lesz. Ha tudatosan erre van tanytva maximum 2 éves korára, de már ennél sokkal hamarabb is melletted fog menni.
Két gyerekem van, az első 1,5 évesen szépen ment mellettem, a másik később olyan 20 hós kora körül.
Kedves Harmadik! Első vagyok. Hidd el itt sem volt fenékig tejfel az élet. A másodikom ugyanilyen volt!!Pont mint a Te lányod, hanyattvágta magát, húzta a kezemet, visított!!! Csak tudod, itt 2 hónap múlva születik a 3dik, és nem engedhetem magamnak meg neki se ezt a viselkedést, hisz lenne egy kis gond 3 kisgyerekkel az utcán segítség híjján. Így mondhatni "hajtott a tatár" e dolog megtanulásának ügyében. Nem volt egyszerű azt elhiheted, de mostmár nyugtázhatom a napot :)
Add a lányod megtanítom :) :) Vicc volt félre ne érts!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!