Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normalis? Massal is igy van?

Ez normalis? Massal is igy van?

Figyelt kérdés

Par napja vettem eszre magamon hogyha nem latom a lanyom akkor tiszta ideg vagyok.Pl bent jatszunk a szobaban o kimegy a nappaliba egy jatekert,elkap a panik es megyek utanna pedig tudom hogy fel perc es visszajon hozzam.A haz bababiztos,nem eshet baja de ugy hozzamnot hogy nem birom ki hogy ne lassam mit csinal.

11,5hos.amiota elindult onnalobb es otthagy,regebben egy metert nem ment el mellolem es nagyon hozzaszoktam hogy mindig ott van.

ez normalis?

2011. jan. 17. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem normális. az normális, hogy mindig együtt vagytok és rossz hogy lazult a kötelék köztetek mert nődögél, de az hogy tiszta ideg vagy meg pánikolsz az sztem nem normális.
2011. jan. 17. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzásba viszed. Ha nem szoksz le róla, késöbb lesznek veszekedések belőle és esetleg menekül majd előled a gyereked. Engedd el egy kicsit. Aztán pár perccel tovább. Lassan hozzászoksz, hogy nincs mindig melletted. De azért időnként csak nézz rá, hogy mit csinál.
2011. jan. 17. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán próbáld meg értékelni, hogy elvan nélküled is, és nincs szüksége arra, hogy minden másodpercben lásson téged. Tudod hányan cserélnének veled? :-)
2011. jan. 17. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Muszaly elengednem,tudom,probalkozom,de ha megfeletkezem azon veszem eszre magam hogy megintmaszkalok utanna.

egyebkent ez akkor jon elo ha egyedul vagyok vele,ha ithon van a parom akkor nem vagyok ilyen.

Utolso,10honapig szinte rajam logott,szoszerint,szoval tudom ilyen mikor modulni nem lehet a gyerektol.

2011. jan. 18. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!