11 hetes babámnak adhatom csőrös pohárból a teát és lefejt tejet? Cumisüvegtől fuldoklik, félrenyel és kibüfögi szinte az egész adagot. Nem kicsi még a csőrös pohárhoz?
Szia!
Mi 1 hetesek vagyunk és pohárból itatom a lefejt tejet. Szépen megissza. Nagyon ügyes de elsőre nem egyszerű, ne ijedj meg ha nem megy rögtön.
1 hetes baba anyukája
Szia!
Én a MÁV kórházban szültem 3 éve, és az újszülött osztályon ici-pici petricsészéből itatták a kisbabákat. Fura volt, de látványosan megitták a vizet/tejet a pohárból a kicsik.
Mivel a lányom szó szopizó volt, és tejem is volt bőven (2 éves koráig szopizott) nem kellett cumisüveget használnom. A plusz folyadékot csőrös pohárból adtam neki, olyanból, amin nem colt szelep, csak 3 pici lyuk. Úgy gondoltam, hogy a szelephez még túl gyenge. Szernitem lehett vagy 3-4 hónapos ekkor. (Csak vizet kapott belőle.)
Esetleg nem próbáltad kanállal etetgetni? Bár ez eléggé lassú és macerás lehet...
Szerinem ki kell tapasztalnod, hogy mi a jó neki és neked, vagyis próbáld meg pci folyadékkal, lassan itatva a babát:
- a csőrőspoharat, ha nem megy
- sima poharat vagy egy másfajta cumisüveget.
Lehet, hogy pont az válik be neki, ami nem "tudományosan" formatervezett.
Üdv!
nuk-os cumit használunk, azt mondták ez jó lesz, de nem vált be
tud szopizni hál' Isten szépen, csak ha elmegyek itthonról szoktam lefejni, hogy ha megéhezne ne legyen gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!