Mi a véleményetek erről a két, esernyőre csukható kocsiról?
Ez az egyik, Hauck, 6000 Ft
Nagyon olcsó azért gondoltam, hogy megveszem, viszont nincs rajta semmi, még tető sem, se csomagtartó, se karfa.
És a vaterán is néztem egyet:
igazából van kocsink, csak az nem csukható esernyőre, és ez akkor kéne, ha mondjuk buszozunk a babával (nem sűrűn)
Az elsőt válaszd.
Nekem mind a két fajta megvan.Ha csak utazáshoz kell, emelgetni és forgolódni könnyebb az elsővel.
A másodikkal nem tudok egyedül utazni, csak ha valaki segít...
Az elsőhöz tudsz bevásárlóhálót venni 1000 ftért.
5 kiló van köztük, az nagyon sok...
Egy hátránya van az elsőnek, hogy nagyon időjárásfüggő.(bár esővéfőt tudsz rá rakni)
De mindenképpen az elsőt ajánlom.
(még hozzátenném, hogy én is itt a Vaterán vettem 2800 f-tért újan.Úgy, hogy van hozzá bevásárlóháló is, és esővédő is.Nézzél még szét jobban, hátha találsz egy olyat, amihez van egy naptető is.)Ne hamarkodd el, nézzél körbe.
köszi szépen a válaszokat! 2:2 az állás :)
de tényleg fontos a súlya, mert ha nem kell emelgetnem, összecsuknom, akkor úgysem ezt használnám, szóval lehet az első lesz
most 12 kg a babám, a kocsik 15 kg-ig jók, szerintetek mikor éri el a 15 kg-ot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!