Kell még ápolnom a köldökét?
Figyelt kérdés
Pici babámnak leesett a köldök csonkja,ez után kell még alkohollal és hintőporral kezelni?Vagy elég ha csak az alkohollal megtisztítom neki,esetleg már egyikkel sem kell?Első baba és erről sajnos semmit nem tudok.2009. febr. 2. 08:19
1/5 anonim válasza:
Mikor esett le?
Én utána még pár napig kitörölgettem neki, nem muszály alkohollal, nekem egyébként is kellett kamillát főznöm, így az volt kéznél, azzal töröltem ki.
2/5 anonim válasza:
Nekem a védőnőm annyit mondott,ha leesik akkor még egy két napig hintőporozzam este fürdés után.De hívd föl és kérdezd meg nyugodtan tőle,vagy a gyerek orvostól.Biztosan elmondják
3/5 A kérdező kommentje:
Tegnap esett le neki és utánna még alkohollal át töröltem neki de hintőport már nem tettem rá.Azt hiszem kipróbálom a kamillát és azzal törölgetem neki.A védőnőmet nem értem el már akartam tőle kérdezni.
Köszi a válaszokat!
2009. febr. 2. 08:53
4/5 anonim válasza:
szerintem még kezeld én csak alkoholt használtam ha bör színű akkor gyogyultbe
5/5 anonim válasza:
Nekem a védő azt tanácsolta, hogy alkoholos fültisztítóval pucolgassam, és fürdés után köldökhintőpor. Nagyon szép a köldöke a kisfiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!