Ez már az első szava? Nálatok mikor volt?
Figyelt kérdés
10 hónapos és most tanultuk meg, hogy hol a lámpa. Akárhova megyünk keresi, és mondja hozzá, hogy "hámpa"-Lámpa. Ez már az első szava. Egyébként már 8 hónapos kora óta ha éhes mondja hogy hamamam, de azt nem tekintettem igazi szónak. Nálatok mikor mondta a babátok az első szót?2011. jan. 16. 14:42
1/4 anonim válasza:
Nekem a nagyobb fiam 7 hónapos volt, amikor rázta a fejét és mondta hozzá, hogy nem. El sem akartam hinni, mert arra számítottam, hogy kb. 1 évesen fogja majd kezdeni.
Amúgy sokáig csak ezt az egy szót mondta.
Kisebb fiamnak 15 hónaposan csak anya-apa + az összes autómárka volt a szókincsében.
2/4 A kérdező kommentje:
a nem az nálunk is megy. Pl. ha mondom hogy gyere ide, és valamivel nagyon játszik akkor csak rázza a fejét, vagy ha már nem akar enni, akkor is rázza a fejét. de nem mondta még, hogy nem.
2011. jan. 16. 14:48
3/4 anonim válasza:
pont mint a Te babád, 10 hónaposan pa szót mondta és mutatta a lámpát. egyébként MINDENHOL :D gondolj bele egy osanban.... hát, szerencsére már elmaradt a "pa" nézegetése :D
4/4 anonim válasza:
11 hósan az első szó:
te
rá pár napra:
nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!