Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért csak éjszaka szörcsög a...

Mért csak éjszaka szörcsög a babám? Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Először azt hittem kicsit megfázott, de nem, mert már napok óta csak éjszaka szörcsög, nappal semmi de semmi baja nincs. Éjszakánként annyira bedugul az orra szegénynek, hogy mindig cseppentenem kell neki.

Nem tudom mért lehet. Pedig párologtatunk is a szobában. Úgyhogy biztos nem száraz a levegő.

Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak? Vagy mitől lehet ez?

2011. jan. 16. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg van fázva. Éjjel nem tud hátra vagy lefolylni a váladék, mert vízszintes helyzetben fekszik. Cseppents bele sterimaar-t és szívd ki.
2011. jan. 16. 09:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam többször is szívni, de szinte egyenlő a nullával ami kijön. Pedig orrszívó porszívóval szívtam. Nem sok váladék van. Ezért nem értem. De a cseppentés bevált, csak attól tartok, valami más okozza, és nem a megfázás.
2011. jan. 16. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet 1 hete.Mondjuk egy kicsit talán már javul a helyzet.Nekünk 4 fogunk jön egyszerre,lehet attól van.
2011. jan. 16. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
És mennyi idős a babád? Mert az én kislányom még csak 4 hónapos, úgyhogy erre nem gondoltam. Bár éppen elképzelhető.
2011. jan. 16. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
De, váladék az van, csak sűrű. ezért kell a tengervizes spray. Vagy anyatej is jó bele.
2011. jan. 16. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Használok minden orrszívás előtt sós oldatos orrcseppet. De akkor sem jön ki szinte semmi. Utána is szörcsög. Meg az orrszívás után is áttörlöm az orrát.
2011. jan. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!