Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen jó készségfejlesző...

Milyen jó készségfejlesző játékot vegyek az 5 hósomnak, szerintetek mi lenne neki egyébként a legjobb játék?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Van egy olyan "tornáztató", hogy egy "híd" alá fekteted és a lelógó játékokat nézegeti, próbálja elkapni.
2011. jan. 15. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Labda. :-) Amint elkezdenek kúszni, mászni, a labdakergetés remek mulatság lesz. A másik ötletem a csörgő.
2011. jan. 15. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ilyesmi lenne jo, mert még mással nem sok mindent tud kezdeni. De vehetnél neki valami babacd-t is, mert a zene is nagyon fejleszti az agyat. Valami madárcsicsergösre gondoltam, nem papp ritára. :)
2011. jan. 15. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ennyi idősen az a textil-belül-zörgős-csörgős könyv jött be, amit 4 lapból áll, a feje fölé tartva 'lapozgatta' nagy élvezettel a fiam.

Szerintem a babatornázóhoz már nagy, hisz' nemsokára megfordul. A labda örök, azt én is nagyon ajánlom.

2011. jan. 15. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Labda, guruló henger, vagy ha már elkezdett hason ütögetni a kezével, akkor valami olyan zenélő akármit keresnék, amin nagyobb gombok vannak, hogy ha ütögeti, akkor csinál valamit.

Én nagyon nehezen találtam ilyet, mert mindegyiknek pici, ujjal nyomkodható gombjai vannak.

Kelljfeljancsit is kerestem, normálisat, de manapság olyan bénákat árulnak :o(

2011. jan. 15. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Puha babakockák,amik sipolósak,lehet rágcsálni,állatok vannak rajta,textilből van.Vagy csörgős-zörgős textilkönyvecske.Vagy zenélő készségfejlesztő kockát.
2011. jan. 15. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ilyesmire gondoltam:

[link]

2011. jan. 15. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:

20:49 vagyok.

Nekünk ilyen keljfeljancsink van, tényleg jó ötlet ez is:

[link]

2011. jan. 16. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!