Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tartjátok amolyan ósdi,...

Nem tartjátok amolyan ósdi, illetőleg felesleges szokásnak, hogy az újszülött babák nemét, ha megtudják a szülők, kisfiúnak kéket, lánynak rózsaszínt vesznek direkt mindenből?

Figyelt kérdés

Szerintem eléggé elcséplet szokás, én magam semleges színű ruhákkal töltöttem fel a szerényét, van köztük rózsaszín is, és persze kék is, mert az az egyik kedvenc színem, de az ágyneműhuzata és a többi kelléke is inkább tarka, sokszínű, mint rózsaszín.Ja, szinte 99,99 %, hogy lány lesz.

35 h km.

2011. jan. 15. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Kislány kisfiú kérdésre én is felkaptam a fejem párszor...:) Érdekes volt, mikor vagány motoros kabátban feszített a nagyfiam a karomon, és rákérdeztek fiú?

De ha lányom lenne, sem nevelném másképp, ős is olyan értékeket kapna, mint a fiaim. DE a ruhákban én is a csajszis ruhadarabok felé hajlanék.

2011. jan. 15. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha végigmész egy ruhasoron, van egy semleges fehér, sárga rész, aztán a rózsaszín, pink majd a világoskék részleg.

Ma kivételesen sikerült olyan csomag body-t venni, amiben van zöld is és egy cuki együttest, amiben barna kockás kantáros gatyó van. De hiába keresek más színűeket, nem nagyon van.

Ósdinak nem tartom, de ez a fiúknak csak kék, lányoknak csak rózsaszín... Megkérdezném a gyártókat, hogy hol a többi szín?

2011. jan. 15. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Na ez volt az egyik oka,hogy nem akartam tudni a nemét:)

Rosszul vagyok a rózsaszíntől.Fiam született:-)

2011. jan. 15. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Hat nekem meg lany ruhakba igenis a rozsaszin tetszik foleg aztan a lila,piros es a sarga.

Fiam van es rengeteg kek holmija van de amit nagyon szeretek meg a narancssarga. Persze van szinte minden szinu ruhaja.

Szerintem nem osdi szokas...

2011. jan. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!