8 hós babának lehet adni Sedatif Pc-t? Hogyan?
Ma vettem én is Sedatif Pc-t
Tettem abból az okból kifolyólag,hogy-az 1 dolog,hogy több mint egy éve nem aludtam még végig éjszakát-,az 1 éves gyermekemnek se tesz jót,ha nincs kipihenve.Egész nap izgága,nyűgös,nem eszik rendesen,folyton a karomon akar lenni...sorolhatnám,milyen ördögi körbe kerültünk a rendszeres alvatlanságból kifolyólag.
Már a férjem se tudja kialudni magát rendesen,hetek óta.
Így kérdezem én a nagyonhozzáétő válaszadótól,hogy az vajon milyen hatással van a kicsi gyerekre,ha az egész család nyűgös,ingerült?
A lányomhoz 5 éven át minden éjjel fölkeltem,többször is,de soha nem gondoltam rá,hogy bármilyen nyugtatóhoz,altatóhoz folyamondjak.Fiammal viszont már odáig fajultak adolgok,hogy ha nem avatkozom be valahogy,akkor mind rámegyünk.
Éppen most keresem én is a megoldásokat, így bukkantam erre az oldalra. Köszönöm a tanácsokat!
Az okos anyukáknak csak annyit, én igazán örülök annak, hogy ők nem kerültek ehhez hasonló helyzetbe. Viszont ha valaki(k) már több mint 1 éve, sőt nem is kell 1 év, elég pár hónap hogy nem aludtak át egyetlen éjszakát... hát kíváncsi lennék hogy abban a helyzetben ők mit szólnának!
Mégis, hogyan legyen egy kisgyerek úgy kiegyensúlyozott, hogy mellette mindkét szülő álmos,fáradt, ingerlékeny stb.
Néha nem csak magunkra kellene gondolni, hanem ésszerűen átlátni a helyzetet és egy picit együtt érezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!