Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babának lehet adni...

8 hós babának lehet adni Sedatif Pc-t? Hogyan?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 16:56
1 2
 11/15 anonim válasza:

Ma vettem én is Sedatif Pc-t

Tettem abból az okból kifolyólag,hogy-az 1 dolog,hogy több mint egy éve nem aludtam még végig éjszakát-,az 1 éves gyermekemnek se tesz jót,ha nincs kipihenve.Egész nap izgága,nyűgös,nem eszik rendesen,folyton a karomon akar lenni...sorolhatnám,milyen ördögi körbe kerültünk a rendszeres alvatlanságból kifolyólag.

Már a férjem se tudja kialudni magát rendesen,hetek óta.

Így kérdezem én a nagyonhozzáétő válaszadótól,hogy az vajon milyen hatással van a kicsi gyerekre,ha az egész család nyűgös,ingerült?

A lányomhoz 5 éven át minden éjjel fölkeltem,többször is,de soha nem gondoltam rá,hogy bármilyen nyugtatóhoz,altatóhoz folyamondjak.Fiammal viszont már odáig fajultak adolgok,hogy ha nem avatkozom be valahogy,akkor mind rámegyünk.

2013. dec. 24. 11:27
 12/15 anonim válasza:
65%

Éppen most keresem én is a megoldásokat, így bukkantam erre az oldalra. Köszönöm a tanácsokat!

Az okos anyukáknak csak annyit, én igazán örülök annak, hogy ők nem kerültek ehhez hasonló helyzetbe. Viszont ha valaki(k) már több mint 1 éve, sőt nem is kell 1 év, elég pár hónap hogy nem aludtak át egyetlen éjszakát... hát kíváncsi lennék hogy abban a helyzetben ők mit szólnának!

Mégis, hogyan legyen egy kisgyerek úgy kiegyensúlyozott, hogy mellette mindkét szülő álmos,fáradt, ingerlékeny stb.

Néha nem csak magunkra kellene gondolni, hanem ésszerűen átlátni a helyzetet és egy picit együtt érezni!

2014. márc. 28. 16:01
 13/15 anonim válasza:
Örülök, hogy megtaláltam ezt a kérdést, mert ugyanebben a cipőben járunk mi is, már több, mint két hónapja, most 7,5hónapos a kisfiam. Eleinte a fogzásnak tudtuk be, hogy felébred. Egyébként mindaddig átaludta az éjszakát, csak hajnalban kelt szopcsizni. Nekem az a gyanúm, hogy hozzászokott az éjszakai ébredésekhez. Nem is lenne ezzel baj, ha nem ébredne reggel nyűgösen, azért mert kialvatlan, én is az vagyok, akkor ő...Azt szeretném kérdezni, hogy aki próbálta a Sedatif Pc-t annak hatott? És tapasztalt-e valamilyen mellékhatást? Köszönöm előre is a választ!
2014. nov. 21. 10:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Ennek már hála Istennek jó pár éve,de én végül kipróbáltam.Picivel jobb lett,de nem vezetett megoldásra.Az segített,hogy amikor megébredt (20 percenként 1 éven át!!!) az ölembe vettem,mintha ciciznénk,de a cumit dugtam a szájába.Szinte 2-3 nap alatt befejeződtek az ébredések. Ma már nagy 4 éves zsivány:),minden éjszakát átalszik azóta is.
2014. nov. 21. 14:51
 15/15 karol38 válasza:
Imádom ezek a tökéletes,mindent tudó anyukákat,akik olyan stílusban ítélkeznek mint itt is....valószínű ők nem mentek át azon amin a kérdező!miért kell mindjárt elítélni...valószínű azért gondolkodott sedatif pc -ben hogy segítsen elsősorban a gyermekén!Kérdező igen adhatsz,sedatif pc -t a babának, lefekvés élött egy tabletta feloldva és ébredés utan is!én is használom homeopátiás orvos javaslatára!mert ez nem minősül gyógyszernek!!!!
2017. ápr. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!