Mivel tisztítsam a fazék belsejét?
Figyelt kérdés
Amiben a tápszerhez szükséges vizet forralom - tehát a belsején fehér réteg "valami" keletkezett, és sehogy sem tudom kisúrolni belőle. Mi ez? Kicsapódott klór, vízkő? (Lehet hogy butaságot mondtam, nem tudom) Lényeg, hogy nagyon zavar, mégiscsak babaétel lesz belőle. Ötletek ,tanácsok?2011. jan. 15. 14:15
2/5 anonim válasza:
édesem vízköves lett a lábos a sok víz forralástól,ecettel simán kitudod mosni ha felforralod vízbe az ecetet nem is kell sikálni pár perc és lejön :)
3/5 anonim válasza:
Ami keletkezik, az a vizkö, ez ugyan nem szép, de semmiképpen sem ártalmas. De nagyon könnyen el tudod távolitani (súrolás nélkül), ha ecetet öntesz bele, és fél órát hagyod állni. Utána természetesen ki kell tiszta vizzel öbliteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszike!
2011. jan. 15. 14:47
5/5 anonim válasza:
Vagy citromsavval felforralod,az nem büdös.Én jobb szeretem mint az ecetet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!