Hordozós mamik: ti jártatok kendőkötő tanfolyamra? Mennyibe került?
én voltam várandósan 1 tanításon, az csak 1-2.000 volt. amit ott tanítottak, azt nem tudam használni (nem szerette a babám), de legalább megmutatták, mire kell figyelni, mennyire legyen szoros...stb. youtube-os kötés jött be, amit minda3an szeretünk.
most akarom megtanulni a hátonhordozást, erre kerestem hozzáértőt, 3.500.- egy tanfolyam.
Én nem mentem tanfolyamra, nem állunk túl jól anyagilag, és sajnáltam erre a pénzt. Viszont kihasználtam az összes ingyenes alkalmat, amikor oktatóval gyakorolhattam (hordozási héten pl., elmentem a hordozóházba). Ezen kívül az elméletet elolvastam a mamami.hu oldalon, a gyakorlati részét pedig a youtube-ról tanultam meg.
A 4 hónapos lányomat simán hátra tudtam tenni kendővel, tudom, mire kell figyelni a kötésnél.
Szerintem jobban kötözök, mint néhányan, akik tanfolyamra jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!