Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én fogtam ki ilyen büdös...

Csak én fogtam ki ilyen büdös szériát a Liberóból?

Figyelt kérdés

Nem elég, hogy a 4-es Megapack nem gumis derekú. A fene figyeli, eddig is ilyet vettem, nem volt vele gond. Ezt már tárgyaltuk is több oldalon keresztül itt. De!

Nem csak ez a gondom. Olyan büdös ez a csomag pelenka, hogy nem hiszem, hogy el fogom használni. Olyan szaga van, mint amikor zárlatos valami, olyan égett szag. Másképp nem tudom megfogalmazni. Más is tapasztalt ilyet?

2011. jan. 14. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Reklamálj a gyártónál, küldd vissza és kérd vissza az árát, vagy cseréljék ki.
2011. jan. 14. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Tedd el a csomagról a gyártási számot (vágd ki), és egy mintapelussal együtt küldd vissza nekik, írj mellé kedves reklamáló levelet.

Elég rendes és korrekt cég, valószínű kapsz cserecsomag pelust.

Nekem nem volt büdös, pedig mostanában sokszor veszek, havi két csomag 6-ost és két csomag 3-ast.

2011. jan. 14. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy a többiek is írták, kedves levéllel küldj vissza mintát! Én nem ezzel a problémával, de visszaküldtem már hozzájuk pelust és küldtek helyette egy másik csomagot. Korrektek voltak nagyon!
2011. jan. 14. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, megpróbálom.
2011. jan. 14. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!