Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is közelharcot kell...

Másnak is közelharcot kell vívnia a gyerekkel minden pelenkázás alkalmával?

Figyelt kérdés
14 hós, már kikészültem ettől. Nem tudok mit kitalálni neki, hogy elég érdekes legyen, legtöbbször ordít és le kell fognom.
2011. jan. 14. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A sógornőm gyereke(unokaöcsém) is épp ebben a korban van, és ő is bírkózik vele. Nem irigylem. Rossz nézni. Biztosan nem vagy egyedül ezzel!
2011. jan. 14. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
14...az jó. Mi 8 hónaposak vagyunk és nem bírunk vele. :) Megfordul, üvölt, elmászik. Ez ilyen korszak. Minden gyereknél (legalábbis a nagy %-nál) és el is tart kb. 2 éves koráig. Nincs új a nap alatt. A kislányom is ilyen volt. Túl kell élni. :)
2011. jan. 14. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban amúgy néha segíthet a tv, persze valami mese. De az én 8 hónaposomat ez sem köti le.
2011. jan. 14. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én 15 hósom is ezt csinálja. Na, pelusozáskor megkapja a telefonomat, amit zenére állítok, vagy a popsikenőcsöt. Ezzel a kettővel elvan, amíg gyorsan tisztába teszem.
2011. jan. 14. 08:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Még egy darabig ez lesz (vagy már végig míg pelusos) 2 éves még dúl a harc.

Ő krémet, popsitörlőt szokott kapni, hogy tűrje...

2011. jan. 14. 08:57
 6/12 anonim ***** válasza:
15,5 hónapos, és én is mindig a kezébe adok valamit. De volt egy időszak, hogy annyira nem lehetett bepelusozni, hogy up&go pelust vettem inkább, azt csak rá kellett húznom, azt még akár hason is. Meg ami tele volt, azt letépni róla. Persze a kakissal nem volt egyszerű, de hála égnek éppen akkor napi egy kakis pelussal való bajlódással megúsztuk.
2011. jan. 14. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:

8 hónapos korától nálunk is ez van. sőt a fiamat öltöztetni is elég körülményes emiatt, állandóan mászhatok utána.

Nekem újdonság, mert a lányomat simán lehetett pelenkázni, öltöztetni.

2011. jan. 14. 09:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
11 honapos es szinten ez van nallunk is. En ha valamit a kezebe adok akkor egybol eloszeretettel ledobalja mert ez nagyon vicces ahogy elrepul messzire. Tehat nallunk ez sem jon be, hogy a kezebe adok valamit. :) Raadasul ha kakis akkor tuti az az elso, hogy amikor kibontom a tenyerevel jol odacsap a fenek tajekara. Hihetetlen. :)
2011. jan. 14. 09:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam is 14 hónapos és szenvedünk mi is a pelenkázással és a fürdés utáni törölközéssel, öltözködéssel nap, mint nap :)

Néha már a fél fürdőszobát a kezébe adom, de így is harcolunk ám rendesen mindennel :)

2011. jan. 14. 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! 21 hónapos a kislányom és ugyanúgy megy a harc. Minden egyes pelenkázás így történik, én már alig várom hogy szobatiszta legyen.
2011. jan. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!