Az én babám 9 hónapos, és még mindig felébred éjszaka többször. Megitatom, de csak így képes vissza aludni. Van amikor fél óránként kel. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 08:53
1/3 anonim válasza:
szia,
Lehet hogy melege van, vagy éhes...
esetleg rosszat álmodott..
2/3 anonim válasza:
A kérdésedben, benne van a válasz:)
"Megitatom, de csak így képes vissza aludni"- tehát szomjas. Vagyis lehet, hogy szárad a torka, száraz a levegő a szobában, ahol alszik. Mi is gyakran keltünk, míg rá nem jöttem. Rátettem a radiátorra egy vízzel teli befőttes üveget, azóta nyugodt az éjjelünk. Próbáld ki!;)
De az is lehet, hogy jön egy foga, ami annyira nem fáj neki, hogy sírjon, de azért felébreszti álmából.
De az is lehet, hogy olyan front van, hogy rossz a közérzete, nehezen alszik. Sok oka lehet, neked kell kitapasztalni, mi lehet a gond. Sok sikert;)
3/3 anonim válasza:
Nincs nagyon meleg a szobában, ahol alszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!