Hozzátáplálás, most akkor mivel higitsam?
Figyelt kérdés
most kezdtük a hozzátáplálást,6hónapos lesz.Az almát ugye nem kell higitani,mivel van leve,pépes.De a többit,banántmkrumplit,répát..stb?Azokat mivel ha anyatejes,de nemtudok fejni semennyit?Azt mondta a doki,hogy a krumplit..stb,amibe megfőztem vizbe,azzal higitsam.Akkor mindent azzal,vagy sima forralt vizzel?Vagy kell egyáltalán higitani,vagy elég ha összeturmixolom?Mik azok amiket kell higitani?És mindig össze kell turmixolnom?köszönöm ha válaszoltok!2011. jan. 13. 16:12
11/16 anonim válasza:
utolsó vagyok: csak jól turmixold össze, én botmixerrel szoktam...
12/16 anonim válasza:
bocs az offért:
a tejpépre valóban rá van írva, hogy 4hótól adható, de ez a gyártó érdeke, nem a babáé. szomorú, hogy manapság mindent a pénz mozgat.
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.Kifogom próbálni ezt a zabpelyhet is.Ez fura,mert nekem is pont a védőnő mondta hogy a lébe amibe főtt,azzal higitsam...hát már most nem tudom akkor..
2011. jan. 13. 20:26
14/16 anonim válasza:
a lényeg, hogy koszt nehogy kapjon. Tehát, ha héjában főznéd a krumplit, akkor azt a levet már keverd bele. Ha meghámozva, kockázva főzöd, akkor használd a levét, sokkal értékesebb, mint a víz. Ugyanez igaz a többi földes zöldségre is.
15/16 anonim válasza:
jaj, rosszul írtam!
érteleszerűen: ha héjában főzöd, akkor ne használd a levét. Ha héj nélkül, akkor azzal lehet hígítnai.
bocs!
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,értettem?)persze,héja nélkül főzöm,meg mindent úgy fogok,kockázom...stb.
2011. jan. 14. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!