Hozzátáplálás, most akkor mivel higitsam?
Banán: adhatod almával, barackkal, meggyel, körtével, így nem kell hígítani semmivel, amúgy felforral, de lehűtött vízzel hígítsd amit nagyon sűrűnek találsz. Rakhatsz bele majd babakekszet, túrót, joghurtot.
Krumpli, brokkoli, répa stb.: a saját főzővizével hígítsd.
tejpépet ne adj, ha nem muszáj! tehéntejből, cukorból készül, amiket 1 év után szabad csak adni!
én csak ajatejjel hígítottam, amit kellett, de meg lehet oldani hígítás nélkül. csak úgy párosítsd, hogy valami lédúsat egy tömörebbel.
ha van fagyasztott őszibarack, meggy, akkor az jó. ha nincs, akkor ezek jöhetnek az elején: alma, sütőtök, gesztenye, kenyérmorzsa (én saját sütésűt adok), banán (ez nálunk nem jött be). A lényeg, hogy egyszerre csak 1 új ételt adj, abból is csak egy falatnyit, hogy kiderüljön, bírja-e. Amiket már kóüstoltattál, azokat már keverd bátran.
ez egy elég jó gyűjtés arról, hogy mit mikor lehet adni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!