5 hetes a babàm ès èjjel nem akar
aludni csak nappal, hogy lehetne ezt megforditani?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 19:25
1/5 anonim válasza:
Mi úgy csináljuk, hogy napközben a nappaliban van; fény és zajok (tv, zene, beszélgetés) mellett alszik, viszont az éjjeli alvást úgy készítjük elő, hogy besötétítünk, lehalkulunk, és csak éjszakára tesszük az ágyába aludni. Mára ott tartunk, hogy fürdés, evés, játék után jó éjt puszival alszik el önállóan (néha cumi is kell) olyan 9 fél 10 körül, és reggel 5 fél 6-ig alszik. 9 hetes a kislányom.
hk
2009. jan. 31. 19:37
2/5 anonim válasza:
olyan pici még. ne aggódj, szinte mindenki átesik ezen. el fog múlni, addig pedig kitartás! (nálunk 3 hétig tartott. kemény, nem kívánom senkinek, aztán egyik napról a másikra átaludta sz éjszakákat.) semmi trükk nincs szerintem, csak a türelem.
2009. jan. 31. 19:57
3/5 bobocka válasza:
Jó nektek:)Az én kisfiam 3hónapos és egy hetes de még mindig nem alussza át az éjszakát, hasfájós volt, a 10.hétig csak hajnal 4kor aludt el, napkozben sem aludt sokat.Úgyh nekem kijutott belole, de nembaj:)
2009. jan. 31. 20:44
4/5 anonim válasza:
ez minden gyereknél másképp működik, hogy mikorra tanulja meg, illetve hogy mikor áll át a biológiai órája. Egyszerűen arról van szó, hogy míg a pocakban volt, biztos tapasztaltad, hogy mikor este te pihentél már, ő akkor kelt fel :) egész nap a hasadban ringatózott, és emiatt sokat aludt napközben. Este mikor már te lepihentél, ő akkor kezdett bulizni :)
NEkünk 5 hós és még mindig ez van :), éjfélig bulizik, aztán megnyugszik és elalszik. De még mindig felkel 3-4 óránként enni. Ha nagyon nem megy az átállítása, akkor pihenj vele napközben. Amikor csak teheted.
2009. jan. 31. 22:00
5/5 anonim válasza:
Szerencsére nálunk ilyen nem volt, mert mi másfél hónapos korunktól kezdve végigaludtuk az éjszakát. Mai napig tudunk 12-13 órákat is egyhuzamban aludni. Most már 7 hónaposak leszünk február 8-án. Mindenesetre minden elismerésem az ilyen szülőknek! Csak kitartást tudok kívánni, és a tiszteletemet! Tudom, ez jelen esetben nem sok. De Én a részemről felnézek rátok, hogy derekasan viselitek a kiképzést, ami nem lehet egyszerű. Tudom, láttam ezt a szüleimen, mikor a legkisebbik tesóim megszülettek akik mára már 12 évesek én 25 vagyok. 2-2,5 éves korukig volt fordított napirendjük. Kitartást még egyszer és sok türelmet. Pihizzetek akkor mikor manótok engedi. Minden elmúlik egyszer még ez a vacak időeltolódásuk is...:) Fel a fejjel, és kitartást! Egy 7 hónapos manó anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!