Milyen tortat sutnetek babatok elso szulinapjara, amiben nincs csoki vagy kakao?
Nálunk 3 hete volt aktuális :)) !
Én sima piskótatekercsbe csináltam a következő krémet: mascarpone sajt, egy csomag mirelit gesztenyepüré pici tejszínnel kikeverve, és fagyasztott meggyet aprítottam fel, azt szórtam rá, mielőtt feltekertem. Pici nyírfacukrot tettem bele, mást nem. Felnőtt-gyerek imádta!
Nekem most volt aktuális a múlt héten. :)
Én innen sütöttem neki:
A szülinapján az ott írt tésztaalappal egy sk. meggyes verziót készítettem, míg a családi banzájon banánosat. Nekem sem annyira szereti a darabos kaját, a krémet nyalogatta meg kicsit. De ez a nap mégis róla szólt, ezért ezt ette mindenki. Finom volt! :)
Én gesztenyéset sütöttem neki. Sima piskóta, rajta gesztenyekrém (gesztenyepüré+pici cukor+pici margarin+leturmixolt meggy összekeverve).
Ez nem darabos, nincs semmi kakaó, csoki benne, és cukor is alig.
Én ezt csináltam meg: [link]
Nem kellett sütni sem, és nem kakaót szórtam a tetejére, hanem apró színes cukorkákat, meg kapott két marcipánfigurát rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!