Testvéres anyukák! Ha rossz az idő, hogy viszitek oviba a nagyot a kicsivel, ha nincs autó?
Figyelt kérdés
Páromnak kocsival kell dolgoznia, így néha gyalog kell mennünk reggel az oviba. Lányom 4,5 éves, a fiam 5 hónapos. Viszont rossz időben, inkább nem indulnék el. Nincs esővédőm a babakocsira,így el is ázhatunk+ az erős széltől csipás lehet a szeme. Ilyenkor ne vigyem oviba? Lehet,hogy emiatt hülyének néznek?2011. jan. 12. 12:09
11/12 anonim válasza:
Csak egy tipp:
A picit kösd magadra Mei tai-jal pl. Így ő nem ázik, mert a te ernyőd alatt van, a nagy pedig mehet mellettetek a saját ernyője alatt.
12/12 anonim válasza:
Esővédő a legegyszerűbb, bár eleinte én ilyet nem vettem, hanem feltettem a lábzsákot (vagy mit), és ha nagyon esett, akkor pár csipesszel rögzítettem egy erre leszabott fóliát a kupola elé.
De ez csak nyáron volt jó megoldás.
Ha csak a szél fúj, akkor a lábzsák része gondolom felpatentolható, az védi őt, az eső meg csak akkor gáz, ha bever, erre kell az esővédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!