Mikor melyiket érdemes megvenni? A fisher price-os tanulo kutyust és a fisher price-os zenélö csigát (ami formabedobos, zenél is) mikor érdemes megvenni, mind a kett 6 hotol van irva de mik a tapasztlatok mikor köti le a babákat?
Nincs általános érvényű tapasztalat, de ebben az életkorban sokszor még nem úgy és annyira értékelik ezeket a készség fejlesztőjátékokat ahogy azt a szülő elvárja. Ilyenkor sokszor jobban érdekli őket egy pillepalack vagy más ilyen filléres apróság. A gyerkőcök többsége inkább egy éves koruk után érez rá ezeknek a játékoknak az ízére. A mókakocka hamarabb leköti őket.
Szia!
A lányom 4 hónapos, megvettük neki a tanulókutyust és a sütifaló bödönt A kutyust imádja, most még csak nézegeti,vigyorog rá, de néha eltalálja a kezével, úgy hogy énekeljen, akkor sikongat örömében. Szerintem a rakosgatós bödönt majd késöbb értékeli. A kutyust venném meg elöbb a helyedben, mert a puha, 7-8 hónaposan szerintem az jobb, a másikat meg késöbb.
Minden jót nektek!
Szia!
Mi karácsonyra vettünk neki tanuló százlábút, és most kezdi nagyon megszeretni. 8 hós múlt.
Tudja már lapozgatni, tologatni.
Szia!
Nekünk megvan a tanulókutyus,a sütisbödön meg a tanulótelefon.
Mindhármat imádja és szerintem jól döntöttünk mikor ezeket megvettük neki,mert bár van millió másik játéka is ő szinte csak ezzel a hárommal játszik:)
6.5hónapos,de már ki-be pakol a bödönbe,vagy van hogy csak külön játszik a sütikkel és mivel műanyag még dobolni is tud vele a parkettán:)
A kutyussal meg úgy játszik,hogy tudja ha megnyomja énekel vigyorogva végighallgatja,majd megint nyom egyet:)
A telefont meg püföli és az is zenél világít neki:)
A mi tapasztalatunkból kiindulva én csak ajánlani tudom ezeket a játékokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!