Mik azok a nehezebb dolgok (súlyra nehéz), amiket nap mint nap használunk a babával kapcsolatban?
Három hét múlva elrepülünk egy hétre a 10 hónapos kisfiunkkal, és lehetőségünk van előre küldeni kamionon nehezebb dolgokat, amik kellenek. Miket küldjünk el? Félek, hogy valamit elfelejtek.
Amire eddig gondoltam:
Libero (ott nem kapni)
tápszer (ott nincs Milupa)
utazóágy
hordozó a kocsiba (még jó az előző méret, azt el tudjuk küldeni, itthon már nagyobbat használunk).
Mit küldjünk még előre?
Köszönöm a válaszokat!
babakocsi?
bébéiétel ha ilyet eszik azért 10 napra az a sok üveg...
én biztos vinnék neki ásványvizet, ha már lehetőség van rá, ott ki tudja milyen víz van, amiből ihat - én az ottani palackosban sem bíznék meg, bár nem tudom hova mentek, de sokat hallani olyasmit, hogy előre megbontják az üveget és felengedik ottani csapvízzel.
De ha haza már nem hozzák a cuccaitokat, akkor azért azzal is számoljatok, hogy ezt mind nektek kell hazahozatni is.
Szerintem kicsit túl aggódod a dolgot:)
pelenkát ott venném meg, létezik a liberón kívül más is ami jó, pampers, huggies, világmárka.
Utazóágy, felesleges, elalszik köztünk a gyerek.
Hordozó, hát külföldön taxivsl vagy tömegközlekedéssel mennénk minden hová, amiben nem kell a hordozó! Babakocsiban tolom a gyereket, azt a gépee is felviszem, vagy a babakocsit a hordozóval vinném, így ha autót béreltek a csomagtartóba megy a váz, az ülésre hordozóstul a gyerek és kész:)
Tápszer, 1 doboz 1 hétre elég reggel estére, felesleges kamionnal küldeni:) nem kell egy raklapnyi, tízóraira uzsonnára joghurtot kekszet gyümölcsöt mindenhol kapni! Ebédre meg amit mi ettünk abból kapott
zöldséget tésztát husit.
Na de még ott a kiskád! Tusolóban is meglehet fürdetni. Sterilizáló, ennyi idősen már csak heti 1x sterilizáltam.
Víz, európában azért mindenhol iható a csapvíz, és szupermarkwtekben nem pancsolják a vizez!
Szóval nem kell a házat magatokkal vinni 1 hétre!
Lehet, hogy túlaggódom, de eddig mindig kocsival mentünk, és totál tele volt a csomagtartó plusz az üres ülés.
Az utazóágy tényleg nem létkérdés, de ha már van lehetőségünk küldeni, akkor miért ne? (ingyen, és haza is tudjuk ugyanígy küldeni) A Libero, tápszer, bébiétel szintén a "miért ne"-kategória. Gyerekülés azért kell, mert kölcsönautónk lesz (nem bérelt), vagy barát-rokon fog minket fuvarozni, és senkinek nincs pluszban hordozója. A babakocsira nem kapcsolható, a légitársaság honlapján pedig azt írják, hogy így nem lehet vinni a gépen. Sterilizálóra meg kádra nem gondoltam (gondoltam, de nem akarom küldeni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!