10 hónapos babátok mekkora? Hossza, súlya?
Első vagyok:
Ne hari nem nézem az alsó kérdéseket.
3100 g-mal, 50 cm-rel született.
Szeptember óta tud ülni, a kúszás kimaradt, mászik november közepe óta és ekkortól ül fel önállóan, december elején állt fel és azóta bárhol feláll és bútorokba kapaszkodva lépeget. Önállóan még nem jár.
1. fiú: 11,1,5 kg, 81 cm volt
2.lány: 9 kiló és 78 cm volt
előző
mind a kettő 11 hónapoosan indult el
előz én sem néztam:-))
1. 4,4 kg/ 57 cm
2. 3,95 kg/ 56 cm
köszönöm a válaszokat.
első: várom a válaszod, mi ma voltunk méreckedni.
9 kg és 73,5 cm (3320 al és 54 cm-vel született)
második a te babáid is szép nagyok voltak.
A lányom is szeptemberben már ült. kuszni csak körbe kuszott, majd november közepén elkezdett felállni, mászni nem akart meg voltam ilyedve nagyon. December 23.án elkezdett mászni. Csak úgy átmászott a szobán mert ott volt valami ami kellett neki. Azóta is jön megy a lakásban. Most már nagyon ügyesen feláll. Butorok mellett lépeget, vagy ha fogjuk a kezét. Integet pápát -már akkor is ha valaki öltözik, cuppog. A nem szóra rázza a fejét. Ha éhes akkor mondja hogy hammam. Ha mérges akkor meg berreg a szájával. Ha hivom akkor odamászik hozzám. Szinte napról napra okosabb, egyre többmindent tud, megért. Annyira jó nézni látni, hogy kinyilik a kis értelme.
a kedvencemet elfelejtettem leírni. Kukucskálosat játszik most leginkább a Mamával. Oldalt hajtja a fejét és úgy vigyorog oda. Majd át a másik oldalra és ott is vigyorog a mamára. Igy jár a feje oda vissza. De egészen kihajol.
Ma hogy voltunk a védőnőnél az ajtó mellett öltöztünk, és mikor kinyilt az ajtó oda kukucskált igy be, jót nevettek bent rajta. Kis kiváncsi volt.
Kisfiú, pont 9 kiló és 74 centi.
54 centivel született és 3650 g.
Ő is kukucsol most, mondja is hozzá, hogy KUKK! Én is nagyot nevettem múltkor, behajolt az ágy alá ahol a macska volt és mondta neki KUKK! :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!