Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babátok mekkora?...

10 hónapos babátok mekkora? Hossza, súlya?

Figyelt kérdés
Mekkorán született? Mit tud már?
2011. jan. 11. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön megyünk mérésre, majd akkor leírom. De szerintem 78 cm és 10 kg felett lehet, ahogy itthon mértem.
2011. jan. 11. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Ne hari nem nézem az alsó kérdéseket.

3100 g-mal, 50 cm-rel született.

Szeptember óta tud ülni, a kúszás kimaradt, mászik november közepe óta és ekkortól ül fel önállóan, december elején állt fel és azóta bárhol feláll és bútorokba kapaszkodva lépeget. Önállóan még nem jár.

2011. jan. 11. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:

1. fiú: 11,1,5 kg, 81 cm volt

2.lány: 9 kiló és 78 cm volt

2011. jan. 11. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

előző

mind a kettő 11 hónapoosan indult el

2011. jan. 11. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:

előz én sem néztam:-))

1. 4,4 kg/ 57 cm

2. 3,95 kg/ 56 cm

2011. jan. 11. 20:05
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

első: várom a válaszod, mi ma voltunk méreckedni.

9 kg és 73,5 cm (3320 al és 54 cm-vel született)

második a te babáid is szép nagyok voltak.

A lányom is szeptemberben már ült. kuszni csak körbe kuszott, majd november közepén elkezdett felállni, mászni nem akart meg voltam ilyedve nagyon. December 23.án elkezdett mászni. Csak úgy átmászott a szobán mert ott volt valami ami kellett neki. Azóta is jön megy a lakásban. Most már nagyon ügyesen feláll. Butorok mellett lépeget, vagy ha fogjuk a kezét. Integet pápát -már akkor is ha valaki öltözik, cuppog. A nem szóra rázza a fejét. Ha éhes akkor mondja hogy hammam. Ha mérges akkor meg berreg a szájával. Ha hivom akkor odamászik hozzám. Szinte napról napra okosabb, egyre többmindent tud, megért. Annyira jó nézni látni, hogy kinyilik a kis értelme.

2011. jan. 11. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:

a kedvencemet elfelejtettem leírni. Kukucskálosat játszik most leginkább a Mamával. Oldalt hajtja a fejét és úgy vigyorog oda. Majd át a másik oldalra és ott is vigyorog a mamára. Igy jár a feje oda vissza. De egészen kihajol.

Ma hogy voltunk a védőnőnél az ajtó mellett öltöztünk, és mikor kinyilt az ajtó oda kukucskált igy be, jót nevettek bent rajta. Kis kiváncsi volt.

2011. jan. 11. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Kisfiú, pont 9 kiló és 74 centi.

54 centivel született és 3650 g.

Ő is kukucsol most, mondja is hozzá, hogy KUKK! Én is nagyot nevettem múltkor, behajolt az ágy alá ahol a macska volt és mondta neki KUKK! :)))))))

2011. jan. 11. 21:50
 9/10 A kérdező kommentje:
utolsónak: nagyon aranyos lehet ő is. Egyszerűen mindig ledöbbenek, hogy mennyivel értelmesebbek már mint mondjuk 1 hete! Nagyon látványosan fejlődnek!
2011. jan. 12. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Megvolt ma mérés. 9900g és 75,5cm-nek mérték:) Bár hosszra tuti több, mert valamelyik nap, mikor elaludt, megmértem, nyugalmi állapotban 78cm volt:)
2011. jan. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!