Fiunevek amik illenek a Laczkó névhez?
Figyelt kérdés
Mindeddig azt hittük kislány és fiúnévben egyáltalán nem gondolkodtunk:)Már ugy berögzült hogy Kata nem is tudunk fiunévre gondolni:)2011. jan. 11. 19:19
22/31 anonim válasza:
Mivel se nem túl extra, se nem túl elcsépelt vezetéknév, és szép a hangzása is, ezért gyakorlatilag a Lászlón kívül bármelyik fiúnév illik hozzá.......ízlés kérdése, mindenkinek más fog tetszeni, de szerintem nincs olyan ami nem illene hozzá.
23/31 anonim válasza:
Én mindenképp a Bencéhez illőt adnék, szóval a Trisztánt tuti nem. Gondolt el a játszótéren: Bence, Trisztán, indulunk!:P Vagy becézed? Triszi?:D Pedig amúgy jó név, de nem adnám...
Sztem:
Laczkó Bálint
Laczkó Dominik
Laczkó Noel
Laczkó Benjámin (nem szeretm a Benjámint, de itt ez a favorit a vezeték névvel)
25/31 anonim válasza:
Trisztán nekem sem tetszik, persze a ti választásotok.
Amit még el tudok képzelni:
Regő, Lőrinc, Benedek, Boldizsár, Bercel.
27/31 anonim válasza:
Nekem egybol a Szilard ugrott be :)
28/31 A kérdező kommentje:
Benjámin:) csak azt hogy becézem? mivel a fiam bence...
2011. jan. 15. 10:56
29/31 anonim válasza:
A Pétert is sokan írták. Szerintem az nagyon jó: Laczkó Péter.
30/31 A kérdező kommentje:
Nekem tetszene sok fiu név amiket irtatok a párom viszont megvétózza mindet:)
2011. jan. 15. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!