Fiunevek amik illenek a Laczkó névhez?
Figyelt kérdés
Mindeddig azt hittük kislány és fiúnévben egyáltalán nem gondolkodtunk:)Már ugy berögzült hogy Kata nem is tudunk fiunévre gondolni:)2011. jan. 11. 19:19
11/31 anonim válasza:
Peter, Erik, Balazs, Andras, Ruben, David, Daniel, Denes, Richard, Zalan, Zoltan, Milan, Martin, Barnabas, Levente, Larion,.
12/31 anonim válasza:
Dominik, cuki a becezese is: Domika
14/31 anonim válasza:
Kornél, Olivér, Bálint,Balázs, Zsombor, Márton
15/31 anonim válasza:
Olivér, Zsombor, Márton, Aurél, Máté, Balázs
16/31 anonim válasza:
Én szerintem Lászlót adnék, mert amúgy is szép név és a vezetéknevetekkel még alliterál is.
17/31 anonim válasza:
Laczkó Szabi...van egy ismerősöm akit így hívnak...és mellesleg "csudaszexi" pasi:)
19/31 anonim válasza:
Szerintem a Bence nagyon jó választás volt!A Laczkó elég erős név, egy lágyabb fiúnév illik hozzá.Pl.:Levente, de ott meg a két első L, de végül nem olyan rossz.El tudom még képzelni:Vencel, Kende, Gellért, Hunor, ezek nem olyan gyakoriak.Gyakoribbak közül pl:Erik, Bálint, Benedek.
Én lágyat választanék, mondom, de persze ti döntötök.A Trisztán nagyon nem jó!
Jó válogatást:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!