Miért nem alszik? Normális ez? Mit csináljak, hogy többet aludjon? Az időjárás lehet ennek oka?
Figyelt kérdés
Egy hónapos a babám, és mostanában nem alszik túl sokat. Eszeget rendesen, hízik is, a védőnő szerint minden rendben van vele, csak nem alszik rendesen. Napközben órákat ébren van, és csak kézben nyugszik meg, ha leteszem azonnal sírni kezd. Másfél, két óránként eszik. Éjjel rosszabb a helyzet. Másfél órákat alszik csak.2009. jan. 30. 21:46
1/3 anonim válasza:
Az én lányom két óránként evett két hónapos koráig (éjszaka is),nappal meg kb összesen egy órát aludt.Elnőtte. :) Persze, hogy normális. 1-2 hónap és meglátod mennyit fog változni. Addig meg kitartás!
2/3 anonim válasza:
Az en babam is ilyen ugyes.Nappal semmit nem alszik de ejjel jol vegig alussza,neha felkel egy par percre enni..Szuletese ota nem alszik nappal.Ugyhogy vannak ilyen babak.Ha jol fejlodik nincs gond.Most 2 honapos,most sem alszik,de remelem majd ha nagy lessz kifarad es fog aludni nappal is egy ket orat..
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az Én kisfiam 6 hetes,és nálunk is ez a probléma.
Szerintem nincs semmi gond,csak egy kicsit fel lett kapatva:)Nálam az jött be,hogy kivittem egy kicsit a levegőre.Jó nagyokat alszik!De ha már végképp nem bírok vele,akkor megfürdetem!Legyen akár délelőtt az sem baj.Ettől egy kicsit megnyugszik és alszik egy jót.Próbáld ki!Hátha beválik nálad is valamelyik módszer.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!