Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szívzörejt állapított meg a...

Szívzörejt állapított meg a gyerekorvos ma a 4 hónapos babámnál. Nálatok volt ilyen?

Figyelt kérdés
Eddig azt mondta, hogy nem volt zörej, abban biztos. Beutalt minket kardiológiára, de csak több mint egy hónap múlva van időpont. Persze sík ideg vagyok, hogy mi baja van és mit lehet rajta segíteni.
2011. jan. 11. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Volt, de minimális, azt mondta, figyelmen kívül hagyható.
2011. jan. 11. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, 2hónaposan küldött el minket. Azt mondta a kardiológus semmi baja, de azért vigyük vissza 6hónaposan is. Akkor se volt semmi baj, utoljára 1évesen vittük.És azt mondta többet nem is kell mennünk.Azt mondta ez nem szívbetegség, csak lehet meg volt fázva mikor vizsgálta a doki.
2011. jan. 11. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 4 éves a fiam, párszor mi is voltunk. Nincs a szívben elváltozás, azt mondták, ezt majd kinövi. Amikor beteg, mindig előjön a szívzörej, amúgy nincs semmi gond. Szerintem ne izgulj, ez gyakori babáknál.
2011. jan. 11. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen gyerekkoromban! csak annyi volt, hogy pár évente el kellett menni kontrollra, mert nem okozott semmi fennakadást.

Ne aggódj! Nem lesz semmi baj!

2011. jan. 11. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyan igy van mint a 13 30 asnak .voltunk kardiologián és semmit nem találtak:)))
2011. jan. 11. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pár hónaposan vette észre a gyerekorvosunk. Elküldött kardiológiára, de ott semmit nem találtak. A gyerekorvos azóta is ritkán szokta hallani, de nem tulajdonít neki jelentőséget.
2011. jan. 11. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Kislányomnál születésekor állapítottak meg szívzörejt.Azt mondják ártalmatlan,3 havonta mennünk kell kardiológiára ellenőrzésre de más teendőnk nincs.Bár megjegyezte a doki hogy lehet hogy felnőttként inkább sakkozzon mintsem gerelyhajító legyen:)
2011. jan. 11. 14:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy járulékos ínhúr van a bal kamrájában, de ez nem okoz semmilyen működésbeli problémát állítólag:). Kontrollra se kell visszamennünk. :)
2011. jan. 21. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!