Ad vki Ca-Kid-et a babájának/kisgyermekének? Orvosi javaslatra? Napi hány ml-t?
2011. jan. 11. 11:31
1/6 anonim válasza:
én a múlt héten kezdtem el adni.13 hónapos a fiam,nem ehet tejterméket,így orvosi javaslatra napi 2x5 ml-t kap.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, emiatt gondoltam én is. Lehet, hogy babám tejallergiás (van más is a családban, aki az). Tegnap kapott először olyan bébiételt, amiben 2,5% sajt van, annak csak a felét adtam neki, de ma reggelre egy gyulladt pattanásszerűség jelent meg az arcán. Egy éves lesz.
2011. jan. 11. 12:30
3/6 anonim válasza:
próbáld meg,hogy natúr joghurtot,vagy kefírt adsz neki egy pár kanállal.ha kiütéses lesz,akkor valószínűleg az,de orvos tud biztosat mondani.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2011. jan. 11. 16:40
5/6 anonim válasza:
annyit, amennyit az orvos mond. elvégre ő járt egy évtizedig egyetemre és nem én.
6/6 A kérdező kommentje:
Mondanod sem kellett volna...
2011. jan. 13. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!