Kicsit rosszul esett, en vagyok tul erzekeny? Velemeny?
anyosekat nem igazan csipi a lanyom,szinte egy vadidegennel jobban kijon mint veluk.
Az ok megvan,probaltam elmagyarazni hogy kellene kozeliteni a lanyomhoz de falra hanyt borso.
mint kiderult a hatam mogott anyosom megjegyezte anyunak hogy milyen fura ez a gyerek.anyu nekem visszamonta es nekem ez nagyon rosszul esett,valahogy ugy jott ki mintha a lanyom egy kulonc lenne pedig normalis gyerek csak el kellene fogadni ilyennek amilyen.
Tulreagalom?Nem szoltam anyosnak egy szot sem de bant ez a dolog.
én is sokáig próbáltam anyósomat győzködni, hogy ezt meg azt miért így csinálom, és miért nem úgy ahogy szerinte kéne... aztán egy nap belefáradtam és taktikát váltottam. (nálunk főként az altatás volt a vesszőparipája)
szóval ráhagytam, hogy oké akkor csináld ahogy gondolod, és én szépen leültem olvasni.
Persze a módszere nem működött, a gyerek visított, feszítette magát az ölében, de én fel sem néztem az újságból. 10 perc után anyósom megunta, és jött kérdezni, hogy akkor én ilyenkor mit csinálok.... azóta mindenben ezt csinálom. Oké, próbáld csak meg, aztán ha a saját szemével látja, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy azt ő elképzelte, akkor talán meghallgat...
Írtad az egyik kommentedben, hogy úgysem hagynád, hgoy a nagypapa megfogja, szerintem egyszer megpróbálhatnád, végülis nem lesz baja a gyereknek, ha meg sír az ölében, akkor úgyis visszaadja neked, és talán rájön, hogy TE ismered a saját gyerekedet, és rád kell hallgatni ahhoz, hogy a babád közel engedje magához.
Ha meg azzal jön, hogy milyen fura ez a gyerek, mondd meg neki, hogy egyáltalán nem fura, az idegenektől való tartózkodás teljesen normális az ő korában, ők a felnőttek nekik kell türelemmel lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!