Milyen szilárd ételt ehet egy 8 hós baba? Igazából vacsorára nem tudom, hogy mit adjak neki, mert nem lakik jól és éjjel éhes. A tejpépekkel nem lakik jól este.
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:29
1/7 anonim válasza:
adj neki főzeléket, az jobban telíti a gyomrot
2/7 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy éhes?
A tejpépek pedig igazán telítenek.
3/7 anonim válasza:
Igen így logikus, éjjel éhes, vacsorára nem lakik jól. De nálunk például az ebéd volt a ludas. házi kosztot kapott és szívesen, rendes mennyiséget evett. Aztán cseréltem bébiételre, egy hirtelen ötlettől vezérelve és azóta átalussza az éjszakát. Soha nem kel fel sem enni sem inni.
4/7 anonim válasza:
nem tudom az én már nagyobb "babám" annyit evett/eszik, hogy kettőnek is elég lett volna, mégis kelt
Most sem jó alvó, hajnalig ha bírja
Szóval nekem nem logikus.
5/7 anonim válasza:
Mindenesetre próbálj meg neki vacsira húsos főzit adni, hátha segít.
6/7 anonim válasza:
Bocs, azt nem írtam, hogy csinálj akármilyen zöldségpürét, és turmixolj bele főtt/sült csirke/pulykahusit. A tejpépet meg inkább uzsira. Ha ez sem elég így, akkor nem azért kel éjjel, mert éhes.
7/7 anonim válasza:
aki nem lakik jól a péppel,nem fog a főzelékkel sem.szerintem nincs összefüggés. a tejpépben nézd meg mennyi kalória van,rengeteg,és nézd meg,hogy mennyi a főzelékben.max. annyi,hogy a tejpépben több a szénhidrát,és emiatt éhezhet meg hamarabb.próbáld ki azért a főzit,de nem hiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!