Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szilárd ételt ehet egy...

Milyen szilárd ételt ehet egy 8 hós baba? Igazából vacsorára nem tudom, hogy mit adjak neki, mert nem lakik jól és éjjel éhes. A tejpépekkel nem lakik jól este.

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
adj neki főzeléket, az jobban telíti a gyomrot
2011. jan. 10. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy éhes?

A tejpépek pedig igazán telítenek.

2011. jan. 10. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen így logikus, éjjel éhes, vacsorára nem lakik jól. De nálunk például az ebéd volt a ludas. házi kosztot kapott és szívesen, rendes mennyiséget evett. Aztán cseréltem bébiételre, egy hirtelen ötlettől vezérelve és azóta átalussza az éjszakát. Soha nem kel fel sem enni sem inni.
2011. jan. 11. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

nem tudom az én már nagyobb "babám" annyit evett/eszik, hogy kettőnek is elég lett volna, mégis kelt

Most sem jó alvó, hajnalig ha bírja

Szóval nekem nem logikus.

2011. jan. 11. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenesetre próbálj meg neki vacsira húsos főzit adni, hátha segít.
2011. jan. 11. 06:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs, azt nem írtam, hogy csinálj akármilyen zöldségpürét, és turmixolj bele főtt/sült csirke/pulykahusit. A tejpépet meg inkább uzsira. Ha ez sem elég így, akkor nem azért kel éjjel, mert éhes.
2011. jan. 11. 06:33
 7/7 anonim ***** válasza:
aki nem lakik jól a péppel,nem fog a főzelékkel sem.szerintem nincs összefüggés. a tejpépben nézd meg mennyi kalória van,rengeteg,és nézd meg,hogy mennyi a főzelékben.max. annyi,hogy a tejpépben több a szénhidrát,és emiatt éhezhet meg hamarabb.próbáld ki azért a főzit,de nem hiszem
2011. jan. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!