Kisgyerekes anyukák az oviba járást hogy oldjátok meg egy ovis és egy újszülött mellett? És milyen a napirendetek úgy hogy tök egyedül vagytok?
A pici 1 hónapos a nagy kiscsoportos. a férjem sajna munkanélküli volt, alkalmi munkák mellett megoldottuk az ovit.
Most új munkahelyen kezdett. Vagy reggel 7-tól este 7-ig dolgozik. Vagy este 7-től reggel 7-ig. Heti hat nap csak a vasárnap szabad.
A nagy most nem jár oviba, mert én nem tudom elvinni, de látom rajta hogy nagyon hiányzik neki. Sajnos megkérni sem tudunk senkit, de nem is menne mással. Reggel 6 előtt meg nem tudjuk bevinni.
A napom egy nagy káosz, meg az éjszaka is. Néha menni is alig bírok, még nagyon fáj a gátvarrás. Teljesen ki vagyok.
Fözni éjszaka szoktam 1 héten 1x, többre nem vagyok képes.
Most még nappal sem tudok pihenni a picivel, mert a nagy igényli a foglalkozást
Ja Pesttöl lakunk 25km-re, és a férjem Pesten dolgozik váltásra be kell érnie.(fél 7)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!