Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan irjatok, hogy 6 honapos...

Sokan irjatok, hogy 6 honapos babatok tejpepet eszik? Mibol all az leirnatok nekem? Bocs ha buta a kerdes!

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dobozos tejpépeket millió fajtát lehet kapni, vízzel kell keverni, és olyan állagú lesz, mint a tejbegríz.
2011. jan. 10. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:

üzletben lehet venni! tulajdonképpen ízesített sűrű tápszer szerintem.

nem olyan drága és nagyon szeretik a babák :)

2011. jan. 10. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nálunk ez volt a kedvenc: [link]
2011. jan. 10. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze ne itt a Shop mániában vedd meg, mert ez horror árat írt ki.
2011. jan. 10. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Így van, ahogy az előző válaszoló is írta. Olyasmi mint a tápszer, csak sokkal finomabb, édesebb, különböző ízben lehet kapni, már 4 hónapos babáknak megfelelő is létezik, de az ajánlott kor rajta van a dobozon. Létezik gyümölcsös, kekszes, vaníliás, strachatellás, és még sorolhatnám. Van jó éjszakát tejpép is, ez sokkal laktatóbb, így a nap utolsó étkezésének ajánlott. De a tejpépek amúgy is joban eltelítik a babákat, mint az anyatej vagy a tápszer. MInden jót Nektek és jó kóstolgatást! Üdv, 1 éves kisfiú anyukája
2011. jan. 10. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Már ha megeszi... Engem szemen köpött vele:) Műkaját csak üvegeset fogadott el, semmi mást:)

Amúgy ha babasorok közelében vagy tesco auchan rossman, dm, akkor ott megtalálod őket, tényleg annyi van, hogy csak győzd kitalálni melyik ízlik a kicsinek...

2011. jan. 10. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!

Sokat segutettetek!

2011. jan. 14. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!