Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez is ugyanolyan gyümölcs,...

Ez is ugyanolyan gyümölcs, vagy azért ez nem?

Figyelt kérdés
most kezdtük a hozzátáplálást 6hónaposomnál,és néztem a boltba,volt olyan üveges bébiétel,talán ez épp hipp-es volt,hogy gyümölcs,de ugyanúgy nézett ki mint ha más bébiétel lenne,sűrű volt.Az lenne a kérdésem,hogy ezek milyen gyümölcsök?Össze van keverve valamivel hogy pépes,vagy csak összeturmixolták?Ez helyettesitheti az"igazi"gyümölcsöt?Pl ha tizóraira ő gyümit kap,de ha nem rendes gyümölcsöt adok neki,ezt lehet helyette?Vagy ezt majd később,vagy már lehet a hozzátáplálás elején is?Lehet ezzel/ilyenel is kezdeni?Elvégre ez is gyümölcs.
2011. jan. 10. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy mi van ráírva az "összetevőknél". Lehet, hogy rizskeményítőt tettek bele, vagy valami ilyesmit.

Ha nem bízol az üvegesben adj neki "igazi gyümölcsöt".

2011. jan. 10. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
annyiranem néztem,csak hogy gyümölcs püré,és hogy 4hónapos kortól van.Gondolom akkor ilyenek nincsenek benne.Rendes gyümölcsöt adok neki,de ha épp nem lenne,vagy bármi,akkor lehet e ilyet adni neki,azért kérdeztem hogy "helyettesitheti" e az igazi gyümölcsöt.
2011. jan. 10. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,h adhatsz neki,az életkorának megfelelőt-van pl.8 hóstól adható is!Igen,ebben a téli gyümi nélküli időben nehéz megoldani a friss gyümi dolgot,szerintem azért a többség friss,v gyorsfagyasztott gyümi legyen.Tapasztalatom szerint az üvegesnek teljesen más az íze.A Kecskeméti gyümi mától akciós a Rossmannba!

2011. jan. 10. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, adhatod neki gyümölcs helyett,bár azok nem 100% gyümölcsök,van benne más is.
2011. jan. 10. 15:51
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.Igen,láttam én is az ujságba,szerintem veszek majd és kipróbáljuk.Csak 1hete kezdtük a hozzátáplálást,az nem baj ha ilyen üveges gyümölcspürével kezdem el kóstoltatni?Mert zöldséggel kezdtük,gyümit még nem evett,csak alma-barack levét pár kanállal.
2011. jan. 10. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
15.50-es vok.Ha most kezditek akkor először az almát vezesd be,azzal kezd,aztán ugye télen jobb híján jöhet az üveges,barack,szilva... és ha már azokat is eszi keverheted az üvegeset friss almával.Idővel banánt is kaphat!
2011. jan. 10. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jan. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!