Mult héten adtam a kislányomnak alma málna kecskeméti gyümi-desszertett. Rosszul tettem?
Szia!
Nem, nyugi csak ezt én már a végén adnám neki kb. 10-11 hónapos korban!
Ha nem lett tőle pöttyös akkor szerintem nyugodtan ehet!
Amúgy inkább adjál a babádnak sima almát, barackot sütőtököt, krumplit, majd később adjál neki két gyümölcsös bébihamit, almát-málnával, almát-barackkal, majd a három gyümiset alma-banán-barack és így fokozatosan a zöldségekkel is!
Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!
Hány hónapos a babád?
Szia! Én vagyok a második válaszoló! Legtöbbször mi is üveges kaját adunk a babámnak, na már most azért valamilyen szinten ezekben is lehet követni a táblázatokban szereplő gyümölcsös és zöldséges sorrendet. Én legalábbis a főzeléket biztos nem zöldborsóval kezdeném, hanem répa, sütőtök, és így fokozatosan mint az előző válaszba leírtam. Mivel a két összetevős kajákban nagyobb az esély arra, hogy valamelyikre allergiás akkor már tudod, hogy melyikre inkább. Mert ha az almától jó ideje nem fájt a hasa és nincs semmi baja, és mégis ezt adtál neki és valami baja van akkor máris ott a megoldás a kezedbe, hogy a málna a ludas!!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!